Nibacos - Pirkat  12 - 9

Hollihaka

Pisteet Kokkolaan

Hollihaan hornankattilalassa päästiin pelaamaan pitkän tauon jälkeen ja ikään kuin juhlahetkessä joukkueet aloitti pelin. Olihan kaikilla iso into pelata jälleen.
Ottelun ensimmäiset sävelet kertoi heti että kotijoukkue oli piiskattu kovaan tempoon, sillä ei tarvinnu kauan odottaa maaleja. Jo reilun minuutin kohdalla Erkkilä tekee ensimmäisen maalin tälle vuodelle Hollihaassa. Tästä ei Pirkat välittänyt vaan siirtyi Koivusen ja Viljanmaan maaleilla johtoon vähäksi aikaa.
Kotijoukkue oli päättänyt että vieraat ei pitkään kentällä juhli, kun minuutin päästä Seppänen tasoittaa pelin. Nibacos siirtyi ennen erän puolta väliä johtoon Nadasin hienolla yksilö suorituksella. Tämän jälkeen teki vielä Seppänen ja Kivelä maalit, joten tauolle päästiin 5-2 Nibacoksen johdossa. Kivelä sai pallon muistoksi sillä se oli hänen ensimmäinen maali B-poikien valtakunnallisessa sarjassa.

Toiseen erään Nibacos tuli jälleen vauhdilla sillä kuuden ensimmäisen minuutin kohdalla pallo oli saatu kolme kertaa Pirkkojen maaliin Salinin, Kivelän ja Ylikorven toimesta. Tuosta Pirkat vähän säpsähti ja takoi Tissarisen taakse kaksi seuraavaa maalia Seppälän ja Myllymäen toimesta, täten tilanne oli 8-4.
Erän puolen välin kieppeillä Seppänen tekee hattutempun ja siirtää 9-4 Nibacoksen johtoon. Eikä siinä vielä kaikki sillä Pirkat kaventaa Laihon maalilla tilanteeksi 9-5. Sitten tulee liekessä pelaava Seppänen ja tekee pukukoppi maalin ja millä tavalla. Seppänen on maalin takana odottamassa palloa ja saa sen lapaansa ja tekee vanhanaikasen ilmaveivillä. Tämän johdosta hallissa lähtee kiertämään yhden miehen aalto, oli se niin hävytön maali tässä vauhdikkaassa pelissä. Tauolle poistutaan Nibacoksen johdolla 10-5

Kolmatta erä oli pelattu melkein puolet ennen kuin nähtiin ensimmäinen maail. Pirkat kaventaa Jokisalon toimesta. Mutta eipä siiten kauan menny kun Salin maalaa jälleen ja tällöin peli oli ajassa 51:00 11-6 Nibacokselle.
Erän lopussa Pirkat ottaa maalivahdin pois ja yrittää kuudella pelaajalla maalin tekoa. Ja onnistuhan se kahdesti Ojalan ja Kuhlmanin toimesta, niin tilanne on 11-8. Erän lopussa vielä molemmat maalaa kerran, Nibacokselta Salin tekemällä hattutempun ja Pirkoilta Laiho täten peli päättyy 12-9 kotijoukkeelle.

Pelissä tehtiin hienoja maaleja molempiin päihin ja olipa tyhjä katsomo seota Honkaniemen älyttömän upeista harhautuksista.
Pirkkojen pelissä näkyi pitkä pelamattomuus ja varmaankin bussimatka oli vienny oman verkonsa.

Seuraavista peleistä ei ole mitään tietoa tässä vaiheessa.

5 - 25 - 32 - 4
1'MaaliErkkilä Aleksi
1'MaalisyöttöSaren Lenni
5'MaaliSeppänen Eemeli
5'MaalisyöttöSalin Luukas
8'MaaliNadasi Roope
9'MaaliSeppänen Eemeli
9'MaalisyöttöSalin Luukas
13'MaaliKivelä Eino
13'MaalisyöttöErkkilä Aleksi
22'MaaliSalin Luukas
22'MaalisyöttöYlikorpi Vili
23'MaaliKivelä Eino
23'MaalisyöttöSaren Lenni
25'MaaliYlikorpi Vili
25'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
29'MaaliSeppänen Eemeli
29'MaalisyöttöYlikorpi Vili
38'MaaliSeppänen Eemeli
38'MaalisyöttöHägglund Hannes
51'MaaliSalin Luukas
51'MaalisyöttöSeppänen Eemeli
58'MaaliSalin Luukas
58'MaalisyöttöSeppänen Eemeli