Miehet Suomisarja, Divarin nousukarsintasarja

Nibacos - Merikoski SBT (Oulu)  2 - 3

Kampushalli

Merikoski SBT haki täydet pisteet

Nibacoksen toinen karsintapeli päättyi tappioon. Vierasjoukkue Merikoski SBT haki Kampushallista täyden pistepotin, 3-2 (2-1, 0-0, 1-1).

Pelillisesti Nibacos oli avauserässä altavastaajana. Pirteästi esiintynyt vierasjoukkue hallitsi tapahtumia ja karkasi 2-0 johtoon. Eetu Tolonen ja Santeri Kaarre vastasivat vieraiden osumista.

Vili Ylikorpi kavensi ennen taukoa. Hienon yksilösuorituksen päätteeksi hän ampui pallon ylänurkkaan. Tommi Tilukselle syöttöpiste.

Merikoski oli niskan päällä myös toisessa erässä, jossa maalivahti Jari Koski-Vähälä piti kotijoukkuetta pelissä mukana. Onneakin oli, kun Tolosen laukaus osui ylärimaan.

Kuten lauantaina, myös sunnuntaina Nibacos paransi kolmannessa erässä. Tasoitusmaali roikkui parikin kertaa ilmassa. Tommi Tilus ja Vili Ylikorpi olivat lähellä onnistua.

Tasoitusmaali syntyi ajassa 54.23. Tommi Tiluksen syötöstä Jori Heikkilä laukoi upeasti pallon maaliin. Maali syntyi ylivoimalla.

Vieraiden voittomaali nähtiin ajassa 58.20. Nibacokselle oli jäähy tulossa, kun vierasjoukkue iski, maalintekijänä Väinö Mertaniemi.

Nibacos yritti lopussa ilman maalivahtia, mutta Merikoski piti pintansa.

Eetu Tolonen, Merikoski SBT:

- Kyllä voitto maistui. Oli tiukka matsi.

- Taukoa oli kolme kuukautta. Blue Foxia vastaan saatiin koneet käyntiin ja nyt saatiin tulostakin.

Joni Lehtinen, Nibacos:

- Meiltä ehkä vähän ylipelaamista se viimeinen tilanne, joka johti 2-3 maaliin.

- Muuten meiltä nousujohteinen peli.

- Viikonloppuna haettiin kahta voittoa. Vielä on kaikki auki. Sarjassa tulee ristiinpelaamista.

Jani Ollikainen, Nibacos:

- Ei oikein lähtenyt missään vaiheessa.

- Vastustaja tuli alussa hyvin, ehkä jopa yllätti meidät korkealla prässillä.

- Ei päästy omalle tasolle, se olisi varmaan tänään riittänyt.

- Vastustaja oli parempi.

- Ei olla viikonloppuun tyytyväisiä. Kahta voittoa lähdettiin hakemaan. Nyt tehtiin homma itsellemme hankalammaksi.

Palkitut: Jari Koski-Vähälä Nibacos, Eetu Tolonen Merikoski SBT.