Miehet Suomisarja, Divarin nousukarsintasarja

Nibacos - Classic United  5 - 7

Kampushalli

Kausi päättyi kotitappioon - Heikkilä iski hattutempun

Nibacoksen kausi päättyi niukkaan kotitappioon. Nibacos ja Classic United tarjosivat vauhdikkaan ja myös hyvätasoisen ottelun. Nibacos oli kahden erän jälkeen tappiolla 1-5 (1-3, 0-2), mutta pelasi hienon päätöserän ja kaatui saappaat jalassa.

Peli päättyi 5-7. Kotijoukkueen Jori Heikkilä iski päätöserässä aidon hattutempun, eli kolme maalia putkeen.

Vauhdikkaassa ottelussa mentiin päästä päähän. Classic oli toipunut lauantain murskatappiosta ja sillä oli vielä pienet saumat nousta karsintapaikalle.

Vieraat karkasivat 2-0 johtoon. Vili Ylikorven hieno laukaus kavensi tilanteeksi 1-2. Erä kuitenkin päättyi 1-3.

Classic hallitsi toista erää, jossa se lisäsi iski kaksi maalia ja johti peräti 5-1.

Nibacos pelasi hienon kolmoserän. Jori Heikkilä (Luukas Salin) teki 2-5, ylivoimalla 3-5 (Tuomas Tilus) ja 4-5 (Ylikorpi).

Classic iski kuudennen maalinsa, mutta vielä kerran Nibacos nousi maalin päähän, 5-6 Arttu Harju (Eemeli Seppänen).

Sen lähemmäksi kotijoukkue ei enää päässyt. Pisteet matkasivat Tampereelle.

Classic olisi ottelusta tarvinnut suurinumeroisen voiton ja yritti loppuun asti, jopa ilman maalivahtia.

Jani Ollikainen, Nibacos:

- Oli vauhdikas ottelu. Hyvää salibandya.

- Haluttiin kausi päättää voittoon ja kaveri olisi tarvinnut lisämaaleja, joten tässä mentiin päästä päähän.

- Jätettiin kaikki kentälle. Yrittämisestä ei jäänyt kiinni.