Miehet Suomisarja, Suomisarja

Ilves - Nibacos   5 - 9

Spiral-halli

Nibacos kukisti Ilveksen

Nibacos toipui lauantain tappiosta ja Tampereen toinen ottelu päättyi voittoon. Nibacos kaatoi Ilveksen 9-5 (1-3, 4-2, 4-0).

-Lauantain ohi-pelin jälkeen kerättiin energiaa sunnuntain otteluun. Vähän se kuitenkin meni yli, valmentaja Jan Salin kommentoi.

Näin voi sanoa. Nibacos hankki kolme jäähyä ja Ilves rankaisi niistä: 3-0 ajassa 11.08.

Jori Heikkilä (Tuomas Määttälä) iski tärkeän kavennusmaalin kaksi sekuntia ennen taukoa.

-Hienosti noustiin. Kahden erän jälkeen tilanne toki oli vielä tasan 5-5, mutta jo siinä kävi selväksi, että me tätä peliä viedään.

Vieraiden maalit toisessa erässä: 2-3 Jaani Nissilä (Lenni Sarén), 3-3 Miska Honkaniemi (Luukas Salin), 4-4 Jesse Lintala (Salin), 5-4 Arttu Harju.

Kolmanteen erään Nibacos sai hyvän alun, kun Arttu Harju (Nissilä) iski ylivoimalla 6-5. Pelikellossa 43.59.

Nibacos karkasi voittoon: 7-5 Eemeli Seppänen (Salin), 8-5 Sarén (Niklas Honkaniemi), 9-5 Timo Salo (Sarén).

-Kolmannessa erässä pelattiin hyvin. Vastustaja väsyi, Salin toteaa.

-Koko joukkueelta hyvä työ. Hienoa myös että meillä oli kahdeksan eri maalintekijää.

Lauantaina Nibacos kohtaa Mailattomat. Ottelu pelataan Seinäjoella.