Nibacos - KrP Akatemia  5 - 4

Kampushalli

Ratkaisu ajassa 59.59! - Nibacos sarjajohtoon!

Se oli melkoinen jännitysnäytelmä. Ja Nibacos esitti uskomattoman nousun. Tämmöistä jännitysnäytelmää tuskin edes herra Hitchkock olisi osannut kirjoittaa.

Nibacos oli tappiolla, suurimman osan peliajasta, KrP Akatemia johti muun muassa 0-3 ja 3-4, mutta nousi riemukkaaseen voittoon. Jori Heikkilän syötöstä iski Miska Honkaniemi 5-4, kun pelaamatta oli enää yksi (!) sekunti.

Peli päättyi 5-4, erät 0-2, 1-1 ja 4-1.

Lauri Tynkkynen ja Petteri Santi osuivat vieraille avauserässä.

Toisen erän puolivälissä kotijoukkue ja sen kannattajat saivat lisää kylmää vettä niskaan: Tomas Estovirta teki vieraille 3-0.

Kotijoukkue iski tärkeän kavennusmaalin muutama minuutti ennen taukoa, maalintekijänä Luukas Salin, syöttäjänä Jesse Lintala, 1-3.

Kolmas erä oli todella jännittävä. Jori Heikkilä (Tuomas Määttälä) kavensi, 2-3. 3-3 maali syntyi ylivoimalla: Jesse Lintala (Miska Honkaniemi).

Ajassa 50.49 siirtyi vierasjoukkue uudelleen johtoon, maalintekijänä Jere Koistinen.

Nibacos ei antautunut. Luukas Salin (Jesse Lintala) tasoitti ajassa 53.53. Ja sitten nähtiin ratkaisu. Pelikellossa 59.59: 5-4 Miska Honkaniemi (Jori Heikkilä).

Voitolla Nibacos nousi sarjan piikkipaikalle. Tästä on hyvä jatkaa.