27
MAR
18.30
T18 (s.2004-2005), T18 I-div

Classic II - Nibacos   

Rahola

T18 1. divisioona jatkuu tuplaviikonlopulla Tampereella

T18 valtakunnallinen 1. divisioona jatkuu Nibacoksen T18 joukkueen osalta toisen tuplaviikonlopun merkeissä Tampereella 27.–28.12. Lauantaina vastaan asettuu Classic II Raholan liikuntakeskuksessa Nokialla ja sunnuntaina pelaamme KooVee:ta vastaan Kauppi Sports Centerissä Tampereella.

1.divisioona on käynnistynyt tasaisissa merkeissä, kun kahden pelatun ottelukierroksen jälkeen jokaisella joukkueella on vähintään 1 piste ja ainoastaan LoSB on sarjakärkenä vielä puhtaalla pelillä. Tasaisuudesta kertoo myös se, että kolme peliä kymmenestä on mennyt vähintään jatkoajalle ja kaksi rangaistuslaukauskilpailuun asti. Ainoastaan kerran on ollut yli 10 maalin ero, kun Häme Stars kuritti SC Kokkolaa kotonaan lukemin 12–2.

Classic II – Nibacos

Alkusarjassa kohtasimme Classicin I joukkueen ja nyt divarissa kanssamme pelaa Classic II. Classic II on T16 ikäisistä koostuva joukkue, joka pelaa T18 1. divisioonan lisäksi T16 SM-sarjaa. T18 alkusarjassa Classic II pelasi lohkossa B, jossa he jäivät neljänneksi EräViikinkien, FBC Turun sekä SBS Wirmon taakse saavuttaen 7 pistettä 10 ottelusta. Pisteensä alkusarjassa Classic II hankki Karhuilta ja LoSB:ilta. T16 SM-sarjapaikan Classic II saavutti voittamalla alkulohkonsa, häviten ainoastaan yhden ottelun. Classic T16 on myös Floorball Academy (FBA) -yhteistyöjoukkue. T18 alkulohkossa B Classicin pisterohmuina olivat #16 Veera Märkälä (8+0=8) ja #3 Pinja Koivumäki (3+4=7), kun taas puolestaan T16 alkulohkossa pisteitä eniten keräsivät #56 Neea Rinne (2+13=15) sekä myös T18-sarjassa tehoillut #16 Veera Märkälä (9+5=14).

Classic II aloitti divarikautensa pelaten keskiviikkona 17.11. Lohjalla LoSB:ia vastaan häviten 4–3 ja perjantaina 19.11. kotiluolassaan Lempäälän Bläk Boksissa voittaen Steelersin lukemin 5–3. Classic II kuvaa ottelun, mutta vielä on epäselvää, tuleeko se suorana lähetyksenä vai vasta jälkitallenteena YouTubeen.

KooVee – Nibacos

KooVee on tuttu vastustaja jo alkusarjasta, jossa molemmat joukkueet voittivat yhden ottelun. Ensimmäinen kohtaaminen käytiin Kokkolassa syyskuussa, jossa tiukan tasainen peli päättyi KooVee:n 2–1 voittoon. Toinen ottelu pelattiin Lahdessa lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Tällöin Nibacos aloitti maalitehtailun jo 5 sekunnin pelin jälkeen. Sama tahti jatkui lyhyen ottelun loppuun asti, sillä Nibacos teki 12. maalinsa jo ajassa 18.53 ja ottelu keskeytettiin 12 maalin eron vuoksi.

KooVee aloitti T18 1. divisioonan tuplaviikonlopulla Nibacoksen tavoin. Lauantaina 20.11. KooVee pelasi vierasottelun Espoossa Oilersia vastaan, jossa Oilers vei ottelun lukemin 10–3. Sunnuntaina 21.11. KooVee pelasi kotonaan Spiral hallissa SC Kokkolaa vastaan. Ottelun ratkaisua haettiin jatkoajalta asti, jossa KooVee teki ratkaisevan maalin ja voitti ottelun 8–7.

KooVee on kuvannut alkusarjan ottelunsa KVTVsalibandy YouTube -kanavalle (https://www.youtube.com/user/KVTVsalibandy), joten mahdollisesti sinne striimataan myös tämä ottelu.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista