19
JOU
15.00
T18 (s.2004-2005), T18 I-div

Nibacos - SC Kokkola  

Kampushalli

T18 1.divisioonaa Kokkolassa

T18 1. divisioona jatkuu Nibacoksen osalta muutaman viikon tauon jälkeen sunnuntaina 19.12. Kokkolan Kampushallissa, kun Nibacos kohtaa paikallisvastustajan SC Kokkolan. Maaottelutauon aikana Nibacos on harjoitellut kovaa ja niin valmennus kuin pelaajatkin ovat käyneet hakemassa oppia maailman parhailta miesten MM-kisoissa Helsingissä. Lisäksi joukkueen usea T16 ikäinen pelaaja oli mukana myös T16 alueleirillä hakemassa vauhtia ja uusia kokemuksia loppukauteen.

Kampushallissa on tarjolla Kokkolan parasta salibandyviihdettä sunnuntaina. Suuntaa siis hallille ja ota kaverisikin mukaan nauttimaan laadukkaasta salibandysta, hienosta ottelutapahtumasta sekä kahvion maukkaista antimista. Muista kuitenkin näyttää koronapassia ovella! Jos et kuitenkaan jostain syystä sunnuntaina Kampushallille pääse voit seurata ottelua suorana Nibacos Kokkola ry salibandy YouTube -kanavalta https://www.youtube.com/user/NibacosKokkolary .

Kahdessa edellisessä kohtaamisessa molemmat joukkueet ovat voittaneet kerran, joten molemmat joukkueet hakevat henkistä johtoa sarjataulukossa, kuten paikallisvastustajien kuuluukin. T18 divaria on pelattu vasta kolmesta viiteen ottelua per joukkue ja kovin tasaiselta sarja on tähän mennessä vaikuttanut. Tiukkoja pelejä ottelusta toiseen, useita vähämaalisia otteluita sekä maalin erolla päättyneitä otteluita. Lisäksi myös useita jatkoajalle sekä jopa voittolaukauksiin asti edenneitä otteluita.

SC Kokkolan kokoonpano on edelleen kokenut muutoksia viime kohtaamisen jälkeen sillä ainakin muutama pelaaja on lopettanut, jonka vuoksi uusia pelaajia on hankittu maakunnista. Toinen maalivahti on täytynyt hankkia, sillä yhdellä maalivahdilla on melko riskialtista lähteä reissuun tai jos päällekkäisiä otteluita sattuu muiden sarjojen kanssa. Maalivahtiosasto on täydentynyt Isokyrön FBC Remixin Jutta Kiikalla. Myös kenttäpelaajia on tullut lisää Limingan LNM:n Aino Parpalan tultua mukaan SC Kokkolan joukkueeseen.

Luvassa on tasainen ja vaihderikas ottelu, kuten aina paikallisotteluiden kuuluukin olla. Molemmat joukkueet tahtovat voittaa ja jäädä lyhyelle joulutauolle voiton jälkeen. Tasaisessa sarjassa jokainen piste tulee olemaan tärkeä, joten molemmat joukkueet lähtevät otteluun 3 pistettä tavoitteenaan.

SC Kokkolan sisäistä pistepörssiä, kuten myös koko divarin pistepörssiä johtaa #64 Mira Sikala, joka on neljässä ottelussa tehnyt tehot 9+6=15. Nibacoksessa tehot ovat jakautuneet tasaisemmin #89 Emma Vähäraution johtaessa sisäistä pistepörssiä neljään ottelun tehdyin tehoin2+5=7.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista