8
TAM
18.30
T18 (s.2004-2005), T18 I-div

Nibacos - Oilers NG  

Kampushalli

T18 1. divisioonan tuplaviikonloppu Kokkolassa

T18 divari jatkuu Nibacoksen osalta Kokkolassa Kampushallilla tuplaviikonlopun merkeissä 8.–9.1. Kokkolaan niin ikään tuplaviikonloppuja saapuu pelaamaan Oilers NG Espoosta ja LoSB Lohjalta. Nibacos pelaa lauantaina Oilersia vastaan Kampushallilla heti SC Kokkolan ja LoSB:in ratkottua keskinäinen vahvuutensa Kampushallilla. Sunnuntaina Nibacos pelaa ensin aamupäivällä pelin LoSB:ia vastaan, jonka jälkeen SC ja Oilers ottavat mittaa toisistaan niin ikää Kampushallilla.

Paljon hyviä pelejä olisi Kampushallilla tarjottavana, mutta valitettavasti vallitsevan koronatilanteen ja alueellisten rajoitusten vuoksi Kampushallille ei kuitenkaan yleisöä voida ottaa. Onneksi kuvaus- ja selostustiimimme pääsee kuitenkin saapumaan hallille niin lauantaina kuin sunnuntainakin, joten saamme kuitenkin pelin näkyviin kaikille kotisohville. Joten muista avata YouTubesta Nibacos Kokkola ry salibandy -kanava ja kannusta meidät tuplavoittoihin!

Nibacos – Oilers NG

Nibacos T18 ja Oilers ovat kohdanneet kerran aikaisemmin kauden 2020–2021 SM-karsinnoissa Jyväskylässä. Voitokkaassa turnauksessa, jossa Nibacos pelasi itsensä SM-sarjaan lohkovoittajana, Oilers oli ainut joukkue, joka onnistui voittamaan Nibacoksen. Tällöin Nibacoksen SM-karsintojen ensimmäinen ottelu päättyi Oilersin 7–2 voittoon. Tästä ottelusta haetaan revanssia ja seuraavaa voittoa T18 1.divisioonassa.

Oilers pelasi valtakunnallisen alkusarjan karsintalohko A:ssa sijoittuen lohkonsa viidenneksi, saavuttaen kymmenestä pelatusta ottelusta 6 pistettä (2 voittoa, 2 tasapeliä, 6 tappiota). Tässä lohkossa pelasivat myös Northern Stars, PSS, Saipa, Häme Stars ja Tiikerit. Tästä lohkosta SM-sarjaan tiensä raivasivat Northern Stars, PSS ja Saipa ja muut joukkueet jatkoivat kauttaan 1.divisioonassa.

T18 1.divisioonaa Oilersissa on pelannut yhteensä 18 pelaajaa. Näistä 13 pelaajaa on onnistunut avaamaan pistetilinsä. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa vuonna 2007 syntynyt #31 Natalie Sandström, joka on viiteen pelattuun otteluun tehnyt tehot 9+5=14.

Muista avata YouTube lauantaina ja seurata suorana klo 18.30 alkavaa ottelua. Linkki otteluun: https://www.youtube.com/watch?v=0I42M_RF6To&list=PLo_YGNeMEF-fsGAdSi4JkiO93hvJe4DuW&index=11

Nibacos – LoSB

Nibacos T18 ei ole koskaan aiemmin pelannut LoSB:ia vastaan. Valtakunnallisen alkusarjan LoSB pelasi lohkossa B yhdessä EräViikinkien, FBC Turun, SBS Wirmon, Classic II:n sekä Karhujen kanssa. Omassa lohkossaan LoSB sijoittui viimeiseksi saavuttaen kymmenestä ottelusta 2 pistettä (0 voittoa, 2 tasapeliä, 8 tappiota). Lohkosta SM-sarjaan etenivät EräViikingit, FBC Turku sekä SBS Wirmo muiden jatkaessa kauttaan 1. divisioonassa.

LoSB on divarissa neljästä pelatusta ottelustaan voittanut kolme ja hävinnyt yhden ja tämä yltää tällä hetkellä sarjataulukon sijalle 3. Ottelut ovat olleet tasaisia yhden tai kahden maalin eroon päättyneitä. LoSB on voittanut Classic II, Tiikerit sekä KooVeen ja hävinnyt Karhuille. Tasaista ottelua voidaan tästäkin odottaa sillä ainakin Nibbaritytöt ovat pistenälkäisiä SC Kokkola voiton jälkeen.

LoSB:in pistenikkareina on divarissa toiminut #14 Ilona Mäkelä, joka on neljään peliin tehnyt tehot 5+3=8 sekä kahteen otteluun tehot 3+3 iskenyt SB-Prosta R-edustuksella pelaava #20 Taika Höynälä.

Lauantain tapaan myös sunnuntaina on tarjolla laadukas livestriimi Kampushallilta, joten muista katsoa klo 12.30 alkava ottelu suorana YouTubesta! Linkki oteluun: https://www.youtube.com/watch?v=Z4m6vzmEF2Y&list=PLo_YGNeMEF-fsGAdSi4JkiO93hvJe4DuW&index=12

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista