15
TAM
18.00
T18 (s.2004-2005), T18 I-div

Nibacos - Steelers  

Kampushalli, PELI SIIRTYY PELATTAVAKSI MYÖHEMMIN!

Toinen peräkkäinen T18 kotitupla

T18 1. divisioona jatkuu Nibacoksen osalta tiiviillä pelirytmillä, kun tulevana viikonloppuna pelataan taas kotitupla lauantaina ja sunnuntaina. Sarjatilanne näyttää erittäin tasaiselta, kun sijat 3–9 on kolmen pisteen sisällä toisistaan. Viikonloppuna onkin jaossa erittäin tärkeitä pisteitä Nibacoksen kohdatessa lauantaina Hämeenlinnalaisen Steelersin ja sunnuntaina Porista tulevat Karhut.

Edelleenkään yleisöä ei valitettavasti pääse Kampushalliin sisälle, mutta livestriimiä otteluista on tarjolla niin lauantaina kuin sunnuntainakin Nibacos Kokkola ry salibandy YouTube -kanavalla (https://www.youtube.com/user/NibacosKokkolary).

Nibacos – Steelers

Kauden neljäs kohtaaminen Nibacoksen ja Steelersin välillä pelataan lauantaina 15.1. klo 18 Kampushallilla. Edelliset kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja näistä alkusarjassa Nibacos voitti yhden lukemin 5–3 Kokkolassa syyskuussa ja Steelers toisen lukemin 5–2 Lahdessa lokakuussa pelatussa ottelussa. Divarissa ensimmäinen kohtaaminen pelattiin Hämeenlinnassa ja tällöin Steelers voitti tasaisen ottelun lukemin 7–5 tehden viimeisensä Nibacoksen tyhjään maaliin.

Steelers on pelannut divarissa seitsemän ottelua, joista varsinaisella peliajalla se on voittanut 2, jatkoajalla voittanut ja hävinnyt yhden sekä hävinnyt 3 ottelua varsinaisella peliajalla. Tämä tulos oikeutta tällä hetkellä sarjataulukon sijalle 7. Steelersin naisten joukkue on asetettu koronakaranteeniin jo alkuviikosta, joten osa T18 joukkueen pelaajista on luultavasti ollut myös karanteeniin asetettujen listalla. Mikä säädös Hämeenlinnassa on koronakaranteenien suhteen? Onko 10 päivän karanteeni lyhentynyt viiteen päivän, jolloin myös naisten mukana olevat pelaajat pääsevät matkaamaan Kokkolaan vai onko Steelers liikkeellä vajaalla kokoonpanolla?

Steelersin sisäisessä pistepörssissä on tasaista Emmi Nokkosen #24 johtaen pistepörssiä 7 otteluun tehdyin tehoin 6+5=11 ja Iida Elorannan #16 ollessa toisella sijalla myös 7 otteluun tehdyin tehoin 6+4=10. Steelersin maalivahti Emma-Reetta Lötjönen #2 on maalivahtien torjuntatilastoissa viimeisenä torjuntaprosentin ollen 75.61 %.

Muista avata YouTube jo hieman ennen kuutta, jotta saat kaiken irti ottelutapahtumasta! Suora linkki otteluun: https://www.youtube.com/watch?v=xSpjPm1Chto&list=PLo_YGNeMEF-fsGAdSi4JkiO93hvJe4DuW&index=15 .

Nibacos – Karhut

Karhut pelasi valtakunnallisen alkusarjan lohkossa B yhdessä EräViikinkien, FBC Turun, SBS Wirmon, Classic II ja LoSB:in kanssa. Tästä lohkosta Ervi, Turku ja Wirmo etenivät SM-sarjaan ja loput jatkoivat valtakunnalliseen 1. divisioonaan. Alkulohkossa Karhut sijoittui viidenneksi saavuttaen 4 pistettä (1 voitto, 2 tasapeliä, 7 tappiota).

Divarissa Karhut ovat pelanneet 7 ottelua, joista ovat voittaneet yhden varsinaisella peliajalla, hävinneet yhden jatkoajalla ja hävinneet 5 varsinaisella peliajalla. Näistä otteluista pisteitä on kertynyt yhteensä 4 ja Karhut ovat sarjataulukossa sijalla 10. Karhujen sisäistä pistepörssiä johtaa #7 Elli Heinilä, joka on kuuteen otteluun tehnyt tehot 6+1=7.

Millaisella kokoonpanolla Karhut saapuvat Kokkolaan, kun ottelu peruttiin jo kerran Karhujen jouduttua koronakaranteeniin. THL:n viikolla antaman ohjeistuksen mukaan karanteeni lyheni kymmenestä päivästä viiteen päivään, saadaan ottelu kuitenkin pelata. Mutta onko karanteenin aikana ilmennyt jatkotartuntoja ja ketkä kaikki pääsevät mukaan reissulle Kokkolaan? Se nähdään sunnuntaina.

Nibacos T18 ja Karhut eivät ole koskaan kohdanneet toisiaan liiton alaisissa peleissä, joten on mielenkiintoista nähdä millaista peliä nämä joukkueet pelaavat keskenään. 2018 kesällä on pelattu harjoitusturnaus Kokkolassa, jossa myös Karhut oli mukana. Muista siis avata YouTube klo 17 ja seurata joukkueiden ensimmäistä keskinäistä kamppailua suorana! Linkki otteluun: https://www.youtube.com/watch?v=8wwg8jFRXx8&list=PLo_YGNeMEF-fsGAdSi4JkiO93hvJe4DuW&index=16

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista