Miehet Suomisarja, Suomisarja

Nibacos - Ilves  10 - 4

Kampushalli

Nibacos kukisti Ilveksen

Kaikki pisteet jäivät Kokkolaan, kun Nibacos kohtasi Tampereen Ilveksen. Nibacos voitti 10-4, erät 3-1, 2-1 ja 5-2.

Peli oli tasaisempi kuin mitä lukemat antavat ymmärtää.

-Kyllä. Vastus oli kova. Tulos ei kerro totuutta. Homma repesi vasta päätöserässä, kotijoukkueen valmentaja Jan Salin kommentoi.

Nibacos sai otteluun lentävän lähdön, 3-0 ajassa 8.56. Luukas Salin osui kahdesti ja Jaani Nissilä kerran.

Toisessa erässä Ilves nousi maalin päähän, 2-3, mutta Lassi Lokasaari iski nopeasti kotijoukkueen neljännen maalin.

Päätöserässä Nibacos meni menojaan ja kuittasi selvän voiton.

-Lopputulokseen olen tyytyväinen. Maltti pysyi täydet 60 minuuttia, Salin toteaa.

-Hieno voitto, mutta paljon on parannettavaa. Toisaalta se on ihan hyvä niin. Kauden paras peli on vielä tulossa.

Kotijoukkueen maalivahti otti kahteen ensimmäiseen erään huipputärkeitä koppeja ja antoi joukkueelle uskoa.

Junnukenttä, jota täydensi Timo Salo, oli hienolla pelipäällä. Kentällinen teki viisi maalia: Luukas Salin 3+0, Eemeli Seppänen 2+1, Miska Honkaniemi 0+1, Vili Ylikorpi 0+1, Timo Salo 0+1.

Muut pisteet: Tuomas Määttälä 1+2, Lassi Lokasaari 2+0, Jaani Nissilä 1+1, Jori Heikkilä 1+0, Roope Nissilä 0+1, Tommi Tilus 0+1.

Maalivahdit: Jari Koski-Vähälä Nibacos 9+10+8, Aki Hänninen Ilves 8+13+9.

Perjantaina Nibacos saa vieraakseen Blue Foxin, joka myös jahtaa paikkaa kahden parhaan joukkoon.