Miehet Suomisarja, Ykkösen karsintaa

Nibacos - Rangers  5 - 10

Kampushalli

Kausi päätökseen - Rangers ansaitusti jatkoon

Kirkkonummin Rangers voitti myös toisen karsintaottelun ja samalla päätti Nibacoksen kauden 2021-22. Rangers oli askeleen edellä ja meni ansaitusti jatkoon.

Lauantaina Kokkolassa pelattu ottelu päättyi 5-10, erät 3-5, 0-3 ja 2-2.

Nibacos aloitti pirteästi, mutta koki kylmän suihkun ajassa 2.37. Conny Lindblom sai liian vapaasti touhuta maalin läheisyydessä ja lopulta hän laukoi pallon maaliin.

Kotijoukkue nousi 2-1 johtoon. Hienon kuvion päätteeksi Eemeli Seppänen laukoi pallon maaliin, syöttäjänä Luukas Salin. Osat vaihtuivat 2-1 maalissa: Seppänen syötti ja Salin osui tolppien väliin.

Ilo jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, 2-2 Lauri Näränen vain 12 sekuntia myöhemmin. Santeri Fager-Pintilä osui ajassa 12.01 ja Aleksi Markkola 54 sekuntia myöhemmin, Rangers johti 4-2.

Kotijoukkueen maalissa Jari Koski-Vähälä teki kolme hienoa torjuntaa, mutta joutui antautumaan, kun Näränen teki vieraille 5-2. 3-5 maalia edelsi Koski-Vähälän upea torjunta. Nibacos lähti vastaiskuun ja Seppänen osui Vili Ylikorven syötöstä.

Jos avauserässä mentiin päästä päähän, niin toinen erä oli selvästi vieraiden hallintaa. Emil Vehanen teki 6-3, Niklas Paul 7-3 ja Johannes Vähäkangas 8-3.

Kolmas erä alkoi kotijoukkueen kannalta hyvin, kun Jesse Lintala (Salin) kavensi ajassa 41.11.

Loppuminuuteilla nähtiin kolme maalia. Vili Näveri osui alivoimalla tyhjiin, Rangers johti 9-4. Nibacoksen 5-9 maali tuli saman jäähyn aikana, eli ylivoimalla ja ilman maalivahtia. Maalintekijänä Salin, syöttäjänä Roope Nissilä.

Ja 5-10 osuma tuli tyhjiin, tekijänä Vili Näveri.

Palkitut: Miska Honkaniemi Nibacos, maalivahti Kristian Krogius Rangers.

Kiinteistömaailma-pisteet:

3: Eemeli Seppänen

2: Luukas Salin

1: Jari Koski-Vähälä

Kristian Krogius, Rangers:

-Tunnelma oli hieno. Katsomot täynnä ja kunnon karnevaali.

-Avauserässä meiltä vähän katselemista.

-Toisessa päästiin peliin paremmin kiinni. Ei rutiinivoitto, mutta pieni tasoero joukkueiden välillä.

-Kaksinkamppailuissa oltiin parempia ja myös puolustuspeli toimi hyvin.

-Näihin peleihin ei takki auki lähdetty. Muuten tästä olisi tullut vaikeaa.

Sebastian Fager-Pintilä, Rangers:

-Tyytyväinen olen. Tiedettiin että tästä ei tule helppoa sarjaa.

-Hieno tapahtuma.

-Ensimmäisellä tauolla todettiin, että pitää saada enemmän malttia.

-Jatkossa tietty rutiini näkyi.

-Nibacos on nuori urheilullinen jengi. Maalivahti esitti muutamia huipputorjuntoja.