18.00
Naiset I, Naisten 2 div PM

KauWi - Nibacos   1 - 10

Kälviä

Toisessa ottelussa vastaan tuli sarjanousija KauWi. Avausottelun tapahtumat oli unohdettu nopeasti ja pelaamisen askelmerkit laitettiin uudelleen kohdilleen. Siniset aloittivat vyöryn kohti KauWin maalia ja erässä vietettiin Sinisten maalijuhlaa. Ajassa 1.34 pallo löysi ensimmäisen kerran tiensä maaliin. Kapteeni Hanna Muhonen levittää keskialueelta laidalle Jenna Potinojalle, joka löytää poikkisyötöllä Vilja Kuutniemen eikä Vilja erehdy tyhjästä maalista. Vajaa minuutti eteenpäin, kun Siniset karvaa pallon, Miisa Tuikka nousee laidalta ja löytää poikkarilla Anski Sipilän ja taululla 0-2. Seuraavaa osumaa saatiin odotella hetki, kunnes ajassa 8.52 Kiira Purontaka pelaa hienosti aikaa joukkueelle hyökkäyspäässä, vaihdosta pelaajat kentälle ja löytää namupassilla Viljan keskustasta ja Vilja painaa pallon toistamiseen maaliin. Pallo keskelle ja peli käyntiin, 11 sekuntia edellisestä ja Viljan "hattutemppu" on valmis, laidalta Vilja käyttää pallon keskiympyrässä Jenna Honkaniemellä ja saa takaisin vasempaan laitaan parhaalle maalintekopaikalle ja taululle 0-4. Minuutti edellisestä ja Oona Salin nousee tyhjää tilaa hyödyntäen laidasta ja löytää maalin edustalta Anskin, joka ohjaa pallon maaliin. Nyt taisi viimeistään tippua gorillat Anskin reppuselästä ja tilanne 0-5. Reilu pari minuuttia edellisestä ja pakki pari Alexandra Lahti - Jutta Mattila juonivat keskialueen vaparia, josta Jutan laukaus löytää tiensä maaliin ja Siniset jo 6-0 johtoon.

Toiseen erään 6-0 johdosta ja heti erän alkuun Siniset luo pari hyvää maali paikkaa, kunnes ajassa 16.30 KauWi rikkoo Sanna Rantalan nollapelin. Pienen omanpään virheen seurauksesta Iina-Maaria Hakala löytää maalin edustalta Emmi Tietäväisen ja tilanne 1-6. Ennen seuraavaa osumaa Siniset hoitavat Anskin kampitus rangaistuksen ja heti rangaistuksen päätyttyä Vilja rankaisee vastustajaa neljännellä osumallaan, tyylikkäästi vanhanaikainen kulmalta sisään, syöttöpiste Potskulle. Erän loppupuolella sama kaksikko on jälleen asialla ja ajassa 26.34 Vilja tarjoilee ja Potsku laittaa taululle lukemat 1-8.

Kolmannessa erässä Siniset ottaa hieman kaasujalkaa polkimelta, hallitsee pallolla peliä ja ajassa 35.29 Milja Palojärvi lataa pallon yläkulmaan Alexandra Lahden syötöstä. Ottelun loppulukemat sinetöidään ajassa 38.50, kun Minea Kynnäs murtautuu vasemmasta laidasta läpi ja löytää tutkaparinsa Kiiran takatolpalta ja Sinisten 10-1 voitto on naulattu taululle.

Sinisten leirissä oltiin peliin tyytyväisiä lukemien suhteen: - Saatiin päivälle sellainen päätös, mitä lähdettiin hakemaankin. 45 minuuttia hyvää työtä, vaikka peli oli ohi jo ekassa erässä. Joukkue teki niitä asioita, mitä painotettiin. Ymmärrettävää oli intensiteetin tipahtaminen noilla lukemilla, mutta oltiin silti niin paljon parempia. Paljon saatiin dataa omasta pelaamisesta tässä turneessa ja lähetään parantamaan tiettyjä asioita ennen seuraavaa turnausta Vaasassa. Kasvutarinaa tässä eletään ja kokemuksia joukkueelle erilaisilla kokoonpanoilla. Meillä on kiva haaste, kun on iso rosteri käytössä, mutta tämä päivä osoitti sen, että ei ole väliä ketä pelaa kenenkin kanssa, yhteiset sävelet löytyy, kun soitetaan samaa kappaletta koko orkesterilla. Yhteiset kokemukset kasvattaa tätä porukkaa ja viimeisessä pelissä nähtiin jo sitä iloisuutta ja rohkeutta, mihin on tähdättykin.

Tilastot
KauWi

1 - 10

0 - 61 - 20 - 2
1'MaaliKuutniemi Vilja
1'MaalisyöttöPotinoja Jenna
2'MaaliSipilä Anski
2'MaalisyöttöTuikka Miisa
8'MaaliKuutniemi Vilja
8'MaalisyöttöPurontaka Kiira
9'MaaliKuutniemi Vilja
9'MaalisyöttöHonkaniemi Jenna
10'MaaliSipilä Anski
10'MaalisyöttöSalin Oona
12'MaaliMattila Jutta
12'MaalisyöttöLahti Alexandra
18'Jäähy: 2minSipilä Anski
20'MaaliKuutniemi Vilja
20'MaalisyöttöPotinoja Jenna
26'MaaliPotinoja Jenna
26'MaalisyöttöKuutniemi Vilja
35'MaaliPalojärvi Milja
35'MaalisyöttöLahti Alexandra
38'MaaliPurontaka Kiira
38'MaalisyöttöKynnäs Minea