22
TAM
11.00
Naiset I, Naisten 2 div PM

KauWi - Nibacos   2 - 4

Koulukeskus, Kauhava

KauWi ja Repi vastassa Kauhavalla

Siniset jatkavat pelejään sunnuntaina Kauhavalla ja vastaan asettuu KauWi ja RePi.

KauWi - Nibacos klo.11:00

Kauhavalla ensimmäisessä ottelussa tulee vastaan turnausta emännöivä KauWi. Lokakuussa Kälviällä pelatussa ottelussa Siniset ei jättänyt armopaloja KauWille, 10-1 voitto. Siniset ovat kasanneet edellisen turnauksen jälkeen palapelinsä uudelleen. KauWi on parantanut peliään kauden edetessä ja on sarjataulukossa kuudentena kahdeksalla pisteellä ja juuri suoran säilyjän paikalla. Varmasti lisäpisteet heille kelpaavat, jotta paikka auringossa selkiytyisi. Vastustajan tehokkaimpina pelureina ovat hääränneet Iina-Maaria Hakala 20 pisteellä sekä Emmi Tietäväinen 18 pisteellä. Siniset ovat sarjataulukon kolmantena tasapisteissä KäTan kanssa (14 pistettä ) ja kaksi pistettä sarjakärki SB Vaasan takana. Jotta taistelu kärkipaikasta pysyy, ei vaihtoehtona ole kuin kaksi pistettä Sinisten laariin.

Sinisten odotukset pelistä: - Jälleen hieman vaihdetaan pelaavaa rosteria. Vaikkakin tylsältä tuntuu jälleen todeta, niin omaa peliä lähdetään pelaamaan, pitämään vauhtia, hallitaan palloa ja luodaan laadukkaita maalipaikkoja. Hyökkäyspään tehokkuus on varmasti asia mihin panostetaan.

Sinisten sisäisen pörssin tilanne:

Nibacos - RePi klo. 14:00

Toisessa ottelussa vastaan tulee Pilke Reisjärveltä. Sinisiltä löytynee oikeanlaista pilkettä silmäkulmasta, sen verran hampaankoloon on jäänyt edellisen kohtaamisen tasapeli ja pisteen menetys. Vastustaja RePi löytyy sarjataulukon sijalta seitsemän seitsemällä pisteellä ja on tällä hetkellä sarjapaikan karsijan paikalla. Toki KauWi on vain pisteen edellä ja takana SC Kokkola ja FBC Remix II hengittää niskaan. Repin tehokkaimmat pelurit ovat olleet Christa Aho 12 pisteellä sekä Senni Kokkoniemi 9 pisteellä.

Sinisten mietteet tulevasta pelistä: - Edellinen kohtaaminen jätti hampaankoloon pureksimista, joten lähdetään jauhamaan sitä pois. Fyysisesti vahva porukka, täytyy olla valmis laittamaan kroppaa likoon, mutta pyritään pitämään pelinopeus korkealla niin ei tarvitse alkaa painimaan. Ja kun tarkoitus on parantaa taas turnauksen sisällä erä erältä, niin tässä pitäisi olla jo hyvää tekemistä :)

Sarjataulukko:

Tilastot
KauWi

2 - 4

2 - 00 - 20 - 2
28'MaaliGauffin-Kauste Zara
29'MaaliKurikkala Veera
29'MaalisyöttöPurontaka Kiira
36'MaaliKuusisaari Enna
36'MaalisyöttöLuikku Sara
39'MaaliKuusisaari Enna
39'MaalisyöttöAspback Juuli

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-