Miehet Suomisarja, Suomisarja

Nibacos - Dynamo  9 - 1

Kampushalli

Neljäs voitto putkeen - Dynamo kaatui Kokkolassa

Neljäs sarjapeli ja neljäs voitto. Nibacos pelasi perjantaina kotiottelun sarjanousija Dynamoa vastaan. Tuloksena komea voitto: 9-1 (3-1, 2-0, 4-0).

-Vauhdikas peli, aivan kuten ennakoin, valmentaja Jan Salin toteaa.

-Dynamo pyrkii pelaamaan nopeaa ja aggressiivista peliä. Lopputulos ehkä vähän vääristää. Ehkä ero ei ollut ihan 9-1.

-Toki me hyödynsimme paikka paremmin kuin vastustaja.

-Töitä tehtiin, molempiin suuntiin. Se oli tosi hieno juttu.

Vierasjoukkue iski avausmaalin, kun pelattuna oli vain 22 sekuntia. Maalintekijänä Anssi Kankainen.

Nibacos nousi 3-1 erävoittoon. Miska Honkaniemi (syötti Jesse Lintala) tasoitti, Anton Kallvik (Jori Heikkilä) teki 2-1 ja Luukas Salin (Vili Ylikorpi) 3-1.

Toisessa erässä Tommi Tilus teki 4-1, syöttäjänä Tuomas Määttälä. Määttälä teki 5-1 ja syöttöpisteen sai maalivahti Jari Koski-Vähälä, joka pelasi hyvän ottelun.

Kolmas erä: 6-1 Kallvik (Timo Salo), 7-1 Salin (Eemeli Seppänen), 8-1 Seppänen (Arttu Kukko), 9-1 Honkaniemi (Kukko).

Koski-Vähälä palkittiin kotijoukkueen parhaana.