Miehet Suomisarja, Suomisarja

Nibacos - SB Vaasa

Kampushalli

Komea yleisömäärä todisti Nibacoksen voiton - 9-6

Komea oli yleisömäärä, kun Nibacos kotonaan kohtasi SB Vaasan. 438 katsojaa todisti kotijoukkueen 9-6 voiton. Erät kirjattiin 4-1, 2-3 ja 3-2.

Nibacos aloitti räväkästi, 3-0 ajassa 6.33. Vierasjoukkue kavensi, mutta Eemeli Seppänen teki 4-1 juuri ennen taukoa.

Arttu Harju iski 5-1 heti tauon jälkeen. Sitten alkoi vaasalaisten kiri. Vierasjoukkue nousi maalin päähän, 4-5.

Päätöserässä Vaasa nousi jopa tasoihin, 6-6. Ilo jäi lyhytaikaiseksi, kun Jaani Nissilä teki Nibacokselle 7-6. Hienon kuvion päätteeksi Miska Honkaniemi teki 8-6.

SB Vaasa painoi päälle ja kotijoukkueen maalivahti Atte Hanhineva teki pari hienoa torjuntaa. Homma ratkesi lopullisesti ajassa 59.44, kun Harju nollakulmasta taiteli pallon tyhjään maaliin, 9-6.

Nibacoksella oli ottelussa peräti kolme rangaistuslaukausta, joista yksi onnistui.

Yleisölle iso kiitos hienosta kannustuksesta. Tervetuloa jatkossakin!

Otteluisäntä Minimani palkitsi vieraiden Onni Puution (päivän synttärisankari) ja kotijoukkueen Arttu Harjun.

Onni Puutio, SB Vaasa:

-Alku oli heikko. Nuoreksi jengiksi tehtiin kuitenkin hieno nousu. Mutta, kun piti peliä ratkoa, niin aivan ei riittänyt.

-Kaveri oli tuon verran parempi, mutta hyvin pelattiin.

-Harvemmin jännitän ennen peliä, mutta toki nyt oli hieman erilainen tunnelma, kun vastassa oli entisiä joukkuekavereita. Mutta hienoa oli ja nautin pelaamisesta.

Arttu Harju, Nibacos:

-Alku oltiin ihan hyviä. Toisessa erässä oltiin huonoja. Kolmannessa taas parannettiin ja hoidettiin homma kotiin.

-Meillä on vielä paljon parannettavaa, mutta jatketaan harjoituksia.

Rami Annila, SB Vaasan joukkueenjohtaja:

-Pirusti harmittaa. Meillä oli saumat.

-Avauserä oli huono, mutta kokosimme itsemme.

-Kotijoukkue sai kolme rankkaria. Se on harvinaisen monta yhteen otteluun.

Jan Salin, Nibacoksen valmentaja:

-Kuin kahdessa tappiopeleissämme. Hyvin aloitettiin, mutta sitten kaveri löysi akilleenkantapään.

-Vaikka vastustaja maalien muodossa tasoihin nousi, mielestäni en nähnyt pelillisiä ongelmia.

-Nukahduksia tulee. Pitää löytyä kavereita, jotka nostavat joukkueen. Tänään muun muassa Arttu (Harju) ja Miska (Honkaniemi) nostivat joukkuetta.

-Yleisön tuki oli loistava, jälleen kerran.

Maalit: 1-0 Timo Salo (Tuomas Määttälä), 2-0 Määttälä (rl), 3-0 Vili Ylikorpi (Jesse Lintala), 3-1 Anton Bystedt, 4-1 Eemeli Seppänen (Ylikorpi), 5-1 Arttu Harju (Salo), 5-2 Bystedt, 5-3 Simon Tallgren, 5-4 Ilari Partanen, 6-4 Miska Honkaniemi, 6-5 Joni-Petteri Kuoppala, 6-6 Riku Korpi, 7-6 Jaani Nissilä, 8-6 Honkaniemi (Lintala), 9-6 Harju (Jori Heikkilä).

KIINTEISTÖMAAILMAN PISTEET:

Miska Honkaniemi 3, Jaani Nissilä 2, Jukka Keskisipilä 1.

Nibacos - SB Vaasa la 5.11.2022 | Lehdistö SB Vaasa

Nibacos - SB Vaasa la 5.11.2022 | Lehdistö NibacosNibacos - SB Vaasa la 5.11.2022 | Maalikooste