Miehet Suomisarja, Suomisarja

Nibacos - Konnat

Kampushalli

Konnat ryösti täyden pistepotin - Kampuksessa hieno ottelutapahtuma

Kärkiottelu Nibacos-Konnat tarjosi koko rahan edestä. Yleisö sai nähdä hyvätasoisen ottelun.

Lopputulos ei kuitenkaan kotiyleisölle ollut mieleen, Konnat ryöstivät kaikki pisteet.

Tiukka ottelu päättyi 4-5 (1-2, 2-2, 1-1). Kolmannen erän maalit syntyivät, kun kotijoukkue pelasi ilman maalivahtia.

Alussa Nibacos loi parhaat paikat. Oli muutama kaksi vastaan yksi ja kolme vastaan kaksi, mutta laukaukset viuhuivat vähän ohi tai yli maalin.

Toki 0-0 tilanteessa Konnat sai parhaan maalipaikan, nimittäin rangaistuslaukauksen, jonka maalivahti Jari Koski-Vähälä torjui.

Nibacos siirtyi johtoon ajassa 13.20. Anton Kallvik ja Timo Salo tekivät esityön ja Jukka Keskisipilä laukoi pallon maaliin. Katsomossa (komeasti 418 katsojaa) riemuittiin.

Seuraavaksi iloitsivat muutamat vierasjoukkueen kannattajat. Jiri Tervo tasoitti ja Jonatan Tynkkynen vei Konnat erävoittoon.

Toisen erän alku oli kotijoukkueelle synkkä: 35 sekuntia ja Hannu Palomäki teki maalin, 1-3. Pari minuuttia myöhemmin ja Palomäki osui toistamiseen.

Nibacos nousi maalin päähän. Tuomas Määttälä teki 2-4 ja Jaani Nissilä (Timo Kopsala) 3-4.

Nibacos loi tasoituspaikkoja, mutta vieraiden maalissa Topias Laitala pelasi huikean ottelun, torjuen yhteensä 37 kertaa.

Nibacos haki tasoitusta ilman maalivahtia, mutta sai kylmää vettä niskaan ajassa 56.52, kun Jyri Ala-Piirto osui tyhjiin, tilanne 3-5.

Ajassa 59.40 nousi Nibacos vielä maalin päähän, pelatessaan kuudella viittä vastaan. Maalintekijänä Eemeli Seppänen (Tommi Tilus).

Hallissa oli hieno tunnelma ja lasten (miksei myös vanhempien) iloksi paikalla oli myös joulupukki.

KIITOS kannustuksesta!

Ottelussa palkittiin vieraiden Markus Kähtävä ja kotijoukkueen Miska Honkaniemi.

Markus Kähtävä, Konnat:

-Saatiin heti alusta hyvä draivi.

-Koko joukkueen tekeminen oli hyvää.

-Viimeisenä lukkona oli hyvä maalivahti. ”Toope” on kallio, johon voi luottaa.

Jukka Tervo, Konnat:

-Erittäin tyytyväinen.

-Tätä peliä odotettiin. Tiedettiin, että panosta on. Paljonkin.

-Kokeneet yksilöt nousivat esiin, kun panosta ja yleisöä oli paljon.

Miska Honkaniemi, Nibacos:

-Oli kuin kärkipelin pitää olla, vauhdikas, tiukka ja vähämaalinen.

-Hienoa kun myös yleisöä oli paljon.

-Meidän pelaamisemme osalta parantamisen varaa jäi.

Jan Salin, Nibacos:

-Oli hyvä peli, kunnes tuli loppuvihellys. Sen jälkeen ei tyytyväinen voinut olla.

-Huippuottelu ja tasainen. Kaikki kunnia vastustajalle.

-Sarja on täysin auki. Syksyllä olemme pelanneet itsemme ihan OK asemiin.

-Kuukauden ottelutauko tekee hyvää. Rauhassa saadaan tehdä töitä.

-Joulunaikana pidetään viikko vapaata.

KIINTEISTÖMAAILMAN PISTEET:

3 Jukka Keskisipilä

2 Timo Salo

1 Tuomas Määttälä

Nibacos - Konnat 4 – 5 (1-2, 2-2, 1-1)

1–0 13.20 12 Jukka Keskisipilä (8 Timo Salo)
1–1 14.31 33 Jiri Tervo (27 Wili Joensuu)
1–2 16.48 36 Jonatan Tynkkynen
1–3 20.35 61 Hannu Palomäki (77 Ville-Martti Laine)
1–4 23.16 61 Hannu Palomäki (36 Jonatan Tynkkynen)
2–4 32.25 25 Tuomas Määttälä
3–4 34.48 9 Jaani Nissilä (31 Timi Kopsala)
3–5 56.52 71 Jyri Ala-Piirto (21 Joonas Mäkelä)
4–5 59.40 21 Eemeli Seppänen (91 Tommi Tilus)

Ottelun jälkeen haastattelussa Nibacoksen pelaaja Miska Honkaniemi sekä päävalmentaja Jan Salin. Toimittajana Petri Kuikka.

Ottelun jälkeen haastattelussa Konnien pelaaja Markus Kähtävä sekä päävalmentaja Jukka Tervo. Toimittajana Petri Kuikka.