Miehet Suomisarja, Suomisarja

Nibacos - Blue Fox

Kampushalli

Kausi päättyi kotivoittoon - Yleisölle iso KIITOS

Koko kauden on ollut hienoja yleisömääriä, eikä yleisö lauantainakaan pettänyt. Kauden viimeistä ottelua seurasi 468 katsojaa. Suuri KIITOS siitä ja koko kaudesta!

Kausi sai hienon huipentuman, kun Nibacos kukisti ”naapurinsa” Blue Foxin 5-4. Erät 1-1, 4-0 ja 0-3. Ansaittu voitto, ottelussa jota Nibacos hallitsi, mutta hyvin taistellut vierasjoukkue tuli lopussa erittäin lähelle.

Avauserässä Nibacos loi enemmän maalipaikkoja, mutta vieraat siirtyivät johtoon Simon Björkströmin maalilla. Tasoitus roikkui ilmassa, oli muun muassa rimalaukaus. 1-1 maali syntyi ajassa 17.07 ja sen teki Jori Heikkilä (syötti Tuomas Määttälä).

Toisen erän alkuun Nibacos selvitti alivoiman ja sen jälkeen karkasi selvään johtoon. Nibacos iski neljä maalia alle 7 minuutissa.

Jesse Lintala löysi takatolpalta Timo Salon, joka laukoi pallon maaliin. Luukas Salin (Miska Honkaniemi) teki 3-1, Honkaniemi (Lintala) 4-1 ja Vili Ylikorpi (Honkaniemi) 5-1.

Toinen erä oli täysin kotijoukkueen hallintaa.

Nibacos hallitsi pitkään myös päätöserää, mutta Fox ei antautunut. Björkström kavensi 2-5, William Sundelin ylivoimalla 3-5 ja Max Forsbacka 4-5 ilman maalivahtia. Peliaikaa vielä kaksi ja puoli minuuttia.

Fox haki tasoitusta, mutta Nibacos puolusti hyvin ja maalissa Jari Koski-Vähälä pelasi läpi ottelun loistavasti.

Blue Foxin kausi jatkuu vielä karsintapeleillä, joissa joukkue haluaa välttää putoamisen. Nibacos sijoittui kolmanneksi.

-Lopulta kolmas sija oli hyvä. Sarjan taso on vuodessa noussut paljon, mikä on hieno asia, Nibacos-valmentaja Jan Salin kommentoi.

-Pelaajat ja joukkueet ovat kehittyneet.

-Tähän peliin lähdettiin rohkealla tavalla pelaamaan kauden vauhdikkain peli. Siinä onnistuttiin. Pelattiin energisesti.

-Avauserän 1-1 ei kerro koko totuutta. Kyllä siinä meillä oli paikkoja.

-Toinen erä oli hyvä, niin pelillisesti kuin myös tuloksellisesti.

-Luotimme siihen, että vain 12 pelaajalla pelannut vastustaja väsyy kolmannessa erässä. Ei väsynyt. Lopussa nähtiin hienoa taistelua, molemmilta joukkueilta.

Salin jatkaa Nibacoksen valmentajana. Seura on lähiviikkoina luvannut julkaista ensimmäiset pelaajasopimukset.

-En usko, että joukkue suuresti hajoaa. Runko varmaan säilyy. Voi olla, että hieman vaihtuvuutta, ehkä 3-5 pelaajan verran.

Nibacos - Blue Fox 5‐4 (1-1, 4-0, 0-3)

0‐1 14.00 Simon Björkström #5 (William Sundelin #43)
1‐1 17.07 Jori Heikkilä #88 (Tuomas Määttälä #25)