Miehet Suomisarja, Suomen cup

Nibacos - MLT  3 - 4

Kampushalli

Nibacoksen cupjuna pysähtyi - revanssi heti lauantaina

Nibacos ei jatka Suomen-cupissa. Cupjuna pysähtyi kolmannella kierroksella. Vierasjoukkue Mailattomat haki Kokkolasta niukan voiton. Kampushallissa pelattu ottelu päättyi 3-4 (1-0, 1-2, 1-2).

MLT ei neljännellä kierroksella pelaa, vaan eteni suoraan kierrokselle numero viisi.

Miska Honkaniemen (syötti Eemeli Seppänen) maalilla Nibacos voitti avauserän. Maali syntyi ylivoimalla.

Toisessa erässä vieraat menivät 2-1 johtoon. 2-2 tasoituksen laukoi Anton Kallvik (Tommi Tilus).

Teemu Turigin kahdella maalilla MLT karkasi 4-2 johtoon päätöserässä. Nibacos painosti ja kavensi ajassa 55.05, maalintekijä Jesse Lintala (Seppänen).

Lopussa Nibacos pelasi yhteensä yli puolitoista minuuttia ilman maalivahtia, mutta tasoitus jäi tekemättä.

Nibacos pääsee revanssia hakemaan heti seuraavana päivänä, eli lauantaina, kun joukkueet kohtaavat Seinäjoella. Siellä panoksena sarjapisteet.

Yleisöä on syksyn peleissä käynyt mukavasti. Perjantaina katsojia oli 264. Kolmessa kotipelissä on käynyt yhteensä yli tuhat katsojaa (1020).

Kiitos! Tulkaa jatkossakin kannustamaan kotijoukkuetta!