Naiset I, 2. divisioona 2023-2024

KannUra - Nibacos   0 - 7

Liikuntahalli Reisjärvi

KannUra - Nibacos 0 - 7 ( 0-3, 0-4, 0-0 )

Toisessa ottelussa vastassa oli sarjanousija Kannus. Kannus oli ensimmäisessä ottelussaan taistellut tasapelin SC Kokkolan kanssa, liekö ottelu vienyt mehut pelureista. Siniset aloittivat ottelun vauhdilla ja takoivat taululle erän puolen väliin mennessä 3-0 johtoaseman, 1-0 Mirja Anttiroiko, 2-0 Johanna Yli-Tokola ( Kiia Anttila ), 3-0 Tuija Kiuru ( Johanna Yli-Tokola ). Toisessa erässä sama kaava jatkui, Mimmit vyörytti hyökkäyspeliään keltamustien päätyyn eikä vastustaja päässyt juurikan yli puolen kentän kuin purkamalla pallon Sinisten kenttäpuoliskolle. 4-0 Marjo Ilomäki ( Mette Wecksten ), 5-0 Mette Wecksten ( Emilia Kynnäs ), 6-0 Mette Wecksten ( Suvi Luomaranta ) ja 7-0 Mette Wecksten ( Johanna Yli-Tokola). Kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty, vaikka Mimmit rakentelivat hienoja kuvioita. Tunnustusta täytyy antaa myös vastustajan maalivahdille Anni Pajalalle, joka esitti hienoja torjuntoja ottelussa ja piti lukemat siedettävissä.

Valmennuksen kommentit: - Oli aika yhtä päätä, seitsemän torjuntaa meidän mokella ( Sanna Rantala ) ja siinäkin taitaa olla mukana purkupallojen noukkimisia. Saatiin harjoitella hyökkäyspelaamista ja joka kenttä parantikin sitä ekasta pelistä ja myös pelin aikana. Tässäkin loppunumerot olisi voinut olla suuremmatkin, mutta ei saatu isompaa ketsuppipulloa auki. Toki seitsemän tehtyä ja nolla päästettyä kahteen peliin, niin ihan ok! Toki ihan tyytyväisiä ei olla kolmammen erän tehokkuuteen, siihen kiinnitetään seuraavissa peleissä huomiota. Mutta hyvä startti kauteen ja alkumatkalla ollaan uudistuneen joukkueen kanssa ja parannetaan peliä ja tullaan yhtenäisemmäksi viikko viikolta.

KannUra

0 - 7

0 - 30 - 40 - 0
2'MaaliAnttiroiko Mirja
5'MaaliYli-Tokola Johanna
8'MaaliKiuru Tuija
8'MaalisyöttöYli-Tokola Johanna
17'MaaliIlomäki Marjo
17'MaalisyöttöWeckstén Mette
20'MaaliWeckstén Mette
20'MaalisyöttöKynnäs Emilia
22'MaaliWeckstén Mette
22'MaalisyöttöLuomaranta Suvi
25'MaaliWeckstén Mette
25'MaalisyöttöYli-Tokola Johanna