Miehet Suomisarja, SARJAPELI

MLT - Nibacos   5 - 11

Seinäjoen Urheilutalo

Kausi alkoi vierasvoitolla - ​”Vahva esitys kaikilta kentällisiltä”

Edustusjoukkueen kausi alkoi komealla vierasvoitolla. Nibacos kukisti Mailattomat 11-5 (4-1, 3-2, 4-2).

Kotijoukkueella oli SPV:n apuja, hyviä sellaisia, mutta Nibacos oli ottelussa niskanpäällä.

Avauserä oli vierasjoukkueelta todella hyvä. Nibacos karkasi 4-0 johtoon, ennen kuin kotijoukkue kavensi.

-Se oli meiltä vahva erä. Hyvää tekemistä, valmentaja Jan Salin kommentoi.

-Toinen erä oli rikkonainen, lähinnä jäähyjen vuoksi. Meinattiin passivoitua.

Nibacos kuitenkin johti 7-3 kahden erän jälkeen. Kolmannessa erässä MLT nousi lähelle, 5-7.

-Kyllä homma oli kontrollissa. Kokonaisuutena hyvä esitys. Suurin osa peliajasta oltiin pallolla.

Valmentajaa ilahdutti kaikkien kolmen kentän tasaisuus.

-Vahva esitys kaikilta kentällisiltä. Kaikki kolme päätyivät plussalle, Salin toteaa.

Maalissa Pekka Peltola oli erittäin varma. Kokeneen Tommi Tiluksen johtama nuorisokentällinen oli pirteällä pelipäällä. Tiluksen lisäksi siinä pelasivat Vili Ylikorpi, Miska Honkaniemi, Luukas Salin ja Eemeli Seppänen. Salin teki kolme maalia, eli hattutempun.

Perjantaina 22 syyskuuta pelaa Nibacos kauden ensimmäisen kotiottelun ja vastaan tulee Merikoski SBT. Silloin kaikki tiet vievät Kampushallille.

Nibacoksen maalit: 1-0 Jukka Keskisipilä (Arttu Harju), 2-0 Tommi Tilus (Miska Honkaniemi), 3-0 Eemeli Seppänen (Tilus), 4-0 Jori Heikkilä (Jaani Nissilä), 5-1 Nissilä, 6-1 Jonatan Tynkkynen (Joonas Poutanen), 7-3 Luukas Salin (Tuomas Mustonen), 8-5 Salin (Seppänen), 9-5 Salin (Tilus), 10-5 Honkaniemi, 11-5 Poutanen (Tynkkynen).

Maalivahdit: Sami Jaskari MLT 21, Pekka Peltola Nibacos 19.

Jäähyt: MLT 3 x 2 min, Nibacos 2 x 2 min.