Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Nibacos - Merikoski SBT

Kampushalli

Niukka mutta ansaittu kotivoitto

Kolme kertaa iski Joonas Moilanen vierailija Merikoski SBT:n johtoon, mutta joka kerta Nibacos onnistui tasoittamaan ja Jonatan Tynkkysen maali kaksi sekuntia ennen toisen erän loppua takasi kotijoukkueelle niukan, mutta ansaitun 4-3 voiton. Erät 1-1, 3-2 ja 0-0.

Moilanen vei vieraat johtoon ajassa 8.40. Pelikellossa oli 17.06, kun Tommi Tilus tasoitti, syöttäjänä Vili Ylikorpi.

Toisessa erässä Moilanen osui ylivoimalla. Ajassa 24.30 iski Luukas Salin 2-2. Ylikorpi syötti.

Moilasen kolmannella maalilla Merikoski uudelleen johtoon. Nibacos tuli vahvasti erän loppuhetkillä. Miska Honkaniemi syötti ja Luukas Salin tasoitti ajassa 37.22. Erää oli jäljellä enää kaksi sekuntia, kun Jonatan Tynkkynen osui, syöttäjänä Miikka Honkaniemi. Todellinen pukukoppimaali!

Lisämaaleja ei nähty ja näin Nibacos otti kauden toisen voittonsa. Merikoski SBT, yksi sarjan ennakkosuosikeista, on pelannut kolme ottelua ja pisteitä nolla. Vierasjoukkue kuitenkin osoitti vaarallisuutensa ja varmuudella kipuaa taulukossa ylöspäin.

Perjantaina 29.9 tarjolla on todellista herkkua, kun Nibacoksen vieraaksi saapuu rakas naapuri Blue Fox.