Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Nibacos - Blue Fox

Kampushalli

Nibacos murjoi paikalliskilpailijan

Nibacoksen ja Blue Foxin paikallispeli oli jännittävä, mutta vain yhden erän verran. Jatkossa homma repesi ja Nibacos murjoi rakkaan kilpakumppaninsa peräti 14-1. Erät 2-1, 6-0 ja 6-0.

Avauserä ei ihmeitä tarjonnut. Toki Nibacos piti enemmän palloa ja Fox joutui puolustuskannalle. Kotijoukkue osui kahdesti: 1-0 Eemeli Seppänen (Jonatan Tynkkynen) ja 2-0 Luukas Salin (Arttu Kukko). Ehkä innokkaimmat Nibacos-fanit jo uskoivat, että homma repeää. Toisin kävi, Kim Östman kavensi, eikä tasoituskaan kaukana ollut, kun yksi laukaus osui tolppaan.

Peli ratkesi toisessa erässä. Nibacos iski nopeasti neljä maalia ja homma repesi. Fox jäi täysin jalkoihin. Kun Nibacos teki 6-1 maalin, otti vieraat aikalisän ja vaihtoivat maalivahtia.

3-1 Petrus Poutanen (Seppänen), 4-1 Jesse Lintala (Joona Kallio), 5-1 Salin (Miikka Honkaniemi), 6-1 Kallio (Timi Kopsala), 7-1 Jaani Nissilä (Lintala) yv, 8-1 Tynkkynen (Seppänen).

8-1 maali oli erittäin hieno. Nibacos sai ”vaparin”, Seppänen antoi sen heti ja Tynkkynen osui. Komea maali ja tuuletus sen mukainen.

Kolmas erä: 9-1 Miska Honkaniemi (Seppäsen loistava syöttö!), 10-1 Kokko (Tuomas Mustonen), 11-1 Seppänen (Miska Honkaniemi), 12-1 Joonas Poutanen (Salin), 13-1 Tynkkynen (Seppänen), 14-1 Kallio (Emil Aho).

Paikallispelin todisti 427 katsojaa. Ottelussa palkittiin Eemeli Seppänen ja Kim Östman.

Eemeli Seppänen, Nibacos:

-Eka erässä oltiin vaisuja. Lähtö ei ollut halutunlainen. Kopissa puhuttiin, että parantaa pitää.

-Kaksi seuraavaa erää pelattiin paremmin. Lopulta aika kypsä esitys.

-Loppuun asti asenne oli hyvä, vaikka homma ratkesi toisessa erässä.

Jan Salin, Nibacos:

-Nyt hymyilyttää. Peli oli paljon sitä mitä halutaan. Sitä mistä paljon puhuttiin viikolla.

-Toki eka erään olin pettynyt. Pallonhallintaa oli, mutta kokonaisuutena ei sitä mitä halutaan. Erätauolla painotin, että parempaan pystymme.

-Sitten oli se kuuluisa ketsuppiefekti. 14 maalia on hieno juttu.

-Kolme ottelua, kolme voittoa. Tulos on täydellinen, mutta toki pelissä on vielä paljon parannettavaa.

Andreas Nyvall, Blue Fox:

-Nibacos oli tosi kova.

-Avauserässä oltiin hyvin mukana ja maalipaikkojakin oli. Kun et itse tee, niin vastustaja tekee.

- Toisessa erässä Nibacos iski nopeasti maaleja ja karkasi. Kotijoukkue oli kaikessa hyvä, varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä.

-Päätöserässä Nibacos nautti pelaamisesta. Me emme pysyneet mukana.

-Meille on 2-3 pelaajaa tulossa. Lisäapuja tarvitaan. Kyllä tässä sarjassa pitää kolme viisikkoa olla.