Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Santas United - Nibacos

Ounasrinne

Vaikeuksien kautta voittoon - Rovaniemeltä kaksi pistettä

Lähes koko ottelun ajan Nibacos oli takaa-ajajan roolissa, kun joukkue vieraissa kohtasi Santas Unitedin. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Nibacos nousi tasoihin ja oli parempi ”rankkareissa”. Lopputulos vieraille 8-7 (1-2, 2-4, 4-1, 0-0, 1-0).

Nibacokselle kaksi pistettä, kotijoukkueelle yksi.

Jesse Lintala (syötti Jonatan Tynkkynen) vei vieraat johtoon. Kotijoukkue kuitenkin nousi 2-1 erävoittoon. 1-1 maali syntyi rangaistuslaukauksesta.

Toisessa erässä Jaani Nissilä (Joona Kallio) tasoitti tilanteeksi 2-2. Kotijoukkue karkasi 5-2 johtoon. Tynkkynen (Arttu Harju) kavensi, mutta Santas United iski erässä vielä kerran ja johti 6-3.

Päätöserästä tuli jännittävä. Eemeli Seppänen (Lintala) kavensi, mutta kotijoukkue iski uudestaan, 7-4. Sitten alkoi kova takaa-ajo ja hieno nousu tasoihin. Jori Heikkilä (Joonas Poutanen) kavensi ajassa 48.38 ja Tynkkynen (Seppänen) vain 38 sekuntia edellisestä. Nibacos oli noussut maalinpäähän.

Tasoitus nähtiin ajassa 56.24 ja sen teki Tuomas Mustonen rangaistuslaukauksesta.

Jatkoajalla ei ratkaisua nähty. Voittolaukauskilpailussa Nibacos oli parempi 3-1. Kokkolalaisista onnistuivat Heikkilä, Kallio ja Mustonen.

Jan Salin, Nibacos:

-Oli vaikeaa. Näin vaikeaa ei saisi olla.

-Lopputulokseen olen tyytyväinen. Kolmannessa erässä osattiin pelata tehokkaasti.

-Ensimmäinen ja toinen erä eivät huonoja olleet. Hyvin liikutettiin palloa, mutta ei oltu tehokkaita.