Miehet Suomisarja, SARJAPELI

Nibacos - Ilves

Kampushalli

Nibacos murjoi Ilveksen – ”Nyt oli se 60 minuuttia, josta on haaveiltu”

Kymmenen minuuttia tasaista, mutta sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Nibacos kukisti Tampereen Ilveksen peräti 16-4 (4-1, 5-1, 7-2).

-Nyt oli se 60 minuuttia, josta on haaveiltu, Nibacos-valmentaja Jan Salin iloitsee.

-Takana oli kaksi hyvää viikkoa valmistautua. Oltiin huomattavasti valmiimpia kuin vastustaja.

Nibacoksen palkittu Miikka Honkaniemi teki neljä maalia, joista kolme syntyi putkeen 82 (!) sekunnin sisällä. Taitaa olla seurahistorian nopein hattutemppu?

-Oli meiltä oikein ehjä 60 minuuttinen. Kaikki nautti ja pelattiin yhteen hiileen. Koko joukkue onnistui tasaisesti. Tästä on hyvä jatkaa, Miikka Honkaniemi kommentoi ottelun jälkeen.
Ilveksen palkittu Joonatan Partanen ei tappiota selitellyt.

-Oltiin kaikessa huonompia, varsinkin eka kympin jälkeen. Itse tein kaksi maalia, mutta se ei lämmitä. Ei yhtään, Partanen toteaa.

Vieraiden valmentaja Kari Lehtisalo harmitteli joukkueensa esitystä.

-Ei vaan riittänyt, että tultiin tänne länsirannikolle lauantaita viettämään. Olisi kentällä pitänyt tehdä jotain, Lehtisalo kommentoi.

Partanen teki ottelun avausmaalin ajassa 1.45. Pelikellossa oli 5.49, kun Timi Kopsala (Miska Honkaniemi) tasoitti. Avauserän jälkimmäisellä kympillä Nibacos karkasi, 4-1.

2-1 Jonatan Tynkkynen (Luukas Salin), 3-1 Miska Honkaniemi (Salin), 4-1 Jaani Nissilä (Arttu Harju).

Toisen erän maalit:

4-2 Aapo Mäkelä, 5-2 Jori Heikkilä (Emil Aho), 6-2 Miikka Honkaniemi (Arttu Kukko), 7-2 Salin (Miikka Honkaniemi) yv, 8-2 Heikkilä (Harju), 9-2 Heikkilä rl.

Kolmannen erän maalit:

43.47 10-2 Miikka Honkaniemi (Tuomas Mustonen), 45.06 11-2 Miikka Honkaniemi (Salin), 45.09 12-2 Miikka Honkaniemi, 13-2 Miska Honkaniemi (Salin) av, 14-2 Salin (Miikka Honkaniemi) yv, 15-2 Eemeli Seppänen (Salin), 15-3 Partanen, 16-3 Tommi Tilus (Mustonen), 16-4 Kalle Lehtisalo.

Maalivahdit: Pekka Peltola Nibacos 2+6+6= 14, Markus Talvitie Ilves 12+1+0= 13, Tuukka Ulaska Ilves 0+7+5= 12.