Naisten valmistautuminen uuteen kauteen on alkanut!
19.5.2020 19:07 Uutisointi / Naiset

Naisten edustuksen kuulumisia!

Nibacos naisten edustuksen valmennuksesta kaudella 2020-21 vastaa Mirja Anttiroiko. Mirja hyppäsi jo viime kaudella valmennusrinkiin, ja jatkaa tästä nyt päävalmentajan roolissa. Mirja tuo joukkueeseen erityisesti rautaista osaamista fysiikkavalmennuksen puolelta.

Naisten edustus on solminut yhteistyösopimuksen Kälviän Tarmon B-tyttöjen kanssa, minkä ansioista joukkue vahvistuu muutamalla erittäin lahjakkaalla juniorilla, kuten Mira Sikala ja Alina Honkaharju. Myös Nibacoksen C-tytttöjä nähdään tulevallakin kaudella edustuksen riveissä, varmistuneita nimiä ovat mm. Milla Känsäkangas, Marlena Paloaho sekä Emma Vähärautio. Vanhoista pelaajista sopimuksen ovat tähän mennessä tehneet Jenika Ojakoski, Nea Peltoniemi, Anski Sipilä, Sanna Rantala, Ansku Ulvi ja Thelma Björk. Carola Myllymäki on tulevan kauden sivussa perheenlisäyksen vuoksi, mutta josko saataisiin Cuua takaisin remmiin viimeistään kaudelle 2021! Joukkueen lopullinen vahvuus selviää viimeistään kesätreenikauden jälkeen.

Kesätreenit ovatkin pikkuhiljaa käynnistämä korona-rajoitteiden puitteissa. Toukokuussa aloitellaan pienryhmissä mm. Mirjan "surullisen" kuuluisat mäkitreenit, kesäkuussa kun rajoitteet hieman toivottavasti helpottavat, joukkue aloittaa yhteistreenit ulkona. Mikäli mielit pelaamaan meille, ole yhteydessä Mirjaan, ja tule rohkeasti kesätreeneihin mukaan! Mirja Anttiroiko puh: 0505351775


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
Kategoriat