Maalivahti valmennus kesä 2020 ohjeet harjoitteluun
25.5.2020 17:05 Uutisointi / Maalivahti valmennus

Kesä harjoittelu

MV valmennus

Kausi 2020-21

Aloitamme maalivahtivalmennuksen kesällä 2020 omatoimisesti. Kesäkuussa peruskuntojaksolla lähdetään liikkeelle. Heinäkuussa aloitamme yhteisiä MV-harjoituksia ulkona ja elokuussa siirrymme saliin. Niiden joukkueiden mukana, jotka jo kesällä harjoittelevat karsintoja varten, voimme tulla käymään myös paikan päällä.

Omatoimi harjoittelun ohjeistus:

Kesäkuussa

Ylläpitävää liikuntaa erimuodoissa voit tehdä. Pyöräilyä ja lenkkeilyä voi tehdä säännöllisesti pari kertaa viikkoon. 45-90 min kerrallaan. Lisäksi liikkuvuus harjoituksia, eli venyttelyä sekä ylläpitävää lihashuoltoa liikunnan lisäksi. Nuoremmat maalivahdit voivat tehdä lisäksi omalla kehonpainolla lihaskuntaharjoituksia, esimerkiksi punnerruksia, vatsalihaksia, selkälihaksia, loikkia ja erilaisia tasapainoharjoituksia, voit myös keksiä omia harjoituksia. Pallon kanssa voi tehdä erilaisia pompotteluja, koppiharjoituksia ja keskivartalon voimaa voi kehittää. Nuoremmille maalivahdeille nämä ohjeet, kokeneemmat maalivahdit voivat itse lisätä määriä, kertoja tai aikaa harjoitussuorituksiin. Vanhemmilla maalivahdeilla on varmasti jo runkoa olemassa harjoitteluun aikaisemmilta vuosilta, mutta aina saa kysellä uutta ohjeistusta tarvittaessa.

Heinäkuussa

Aloitetaan yhteisiä harjoituskertoja ulkona ja pidetään jossain vaiheessa lähtötestit kaikille halukkaille. Tarkoitus kerran viikkoon yhteiset, omatoimiharjoitteluun vähän henkilökohtaisia harjoitteita sekä kartoitetaan jokaisen maalivahdin tilannetta. Näiden lisäksi edelleen samoja harjoitteluohjeita kuin tehtiin kesäkuussa.

Elokuussa

Lajiharjoitukset salissa, paikka ilmoitetaan myöhemmin. Aluksi aloitellaan yhdessä kaikkien kanssa, myöhemmin jaamme kaksi tasoryhmää, nuoremmat ja vanhemmat. Treenit olisi aina joka toinen viikko ryhmällä.

Lisäksi kierrämme mahdollisuuksien mukaan joukkue harjoituksissa tai jos meitä pyydetään käymään paikalla.

Jos olet ollut loukkaantunut tai muuta vaivaa, kysy tarvittaessa tarkempia ohjeita Atelta tai Jannelta. Kaikenlainen liikkuminen nyt kesäaikaan on hyvää treeniä. Voit halutessasi pitää myös treenipäivä kirjaa.

Lisätietoa voit kysellä Jannelta tai Atelta.

Janne: puh: 044-344 9448 email: janne.mannikko@nibacos.fi

Atte: 0440 167 102 email: ahanhi3392@gmail.com

Terveisin Atte ja Janne


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat