Salibandyntv:n ilmainen studiolähetys kauden viimeisessä pelissä
Julkaistu: 08.03.2023 21.47

Salibandyntv:n ilmainen studiolähetys kauden viimeisessä pelissä

Nibacos oli ensimmäisten seurojen joukossa jotka lähti kauden alussa striimaamaan ottelut salibandytv:lle.
Ensi lauantaina Nibacos pääsee kauden viimeisessä kotiottelussa tekemään suoraa virtuualistudiolähetystä, joka alkaa puoli tuntia ennen ottelun alkua.
Studiossa isäntänä on Petri Kuikka ja asiantuntijana Nibacoksen entinen pelaaja Tommi Penttilä.
Itse ottelun selostaa tuttuun tapaan Jarmo Kattilakoski ja kommetaattorina Pauli Peltoniemi.

Lähetyksen ja studion mahdollistaa Medikeskus Lime pääosiltaan oppilastyönä. Wegevision avustaa ja Ville Viitamäki toimii kapellimestarina ohjaamossa.
virtuaalistudio on toteutettu Keski-Pohjanmaan Liiton myöntämän Euroopan Aluekehitysrahaston sekä Kokkolan kaupungin, Kaustisen seutukunnan, Kannuksen kaupungin, Perhon ja Kpedu rahoituksella. Kaikkiaan kyseessä on hanke, jolla edistetään keskipohjanmaalaista yrittäjyyttä ja yritysosaamista. Nibacos on yksi kahdestatoista hankkeeseen mukaan lähtenyttä.

Lähetys on ilmainen ja se alkaa klo 17:30

Näin katselet SalibandyTV:tä

– Avaa osoite salibandy.tv.

– SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua.

– Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

– SalibandyTV:n tarjontaan kuuluvat kaikki Salibandyliiton alaiset ottelut F-liigaa lukuun ottamatta. Samasta palvelusta voi siis jatkossa katsoa otteluita pienimmistä junioreista aina naisten 1. divisioonaan ja miesten Divariin sekä MAAJOUKKUETIE-otteluista Suomen maaotteluihin. Myös salibandyotteluita ja -turnauksia, jotka eivät ole Salibandyliiton alaisia on mahdollista striimata ja katsella SalibandyTV:stä.

– Tuotannoista seurat vastaavat itse. Palvelun käyttö lähetysten tekemiseen on seuroille maksuton.

– Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Seurat saavat itse päättää pyytävätkö ottelulähetyksistä maksua. Beta-vaiheessa maksutoiminto ei kuitenkaan ole vielä käytössä, joten kaikki ottelut ovat katseltavissa maksuttomasti.

Tervetuloa seuraamaan!
Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-