Kokkolalaista salibandyhistoriaa: Liigaottelu SPV-Happee pelataan Kampushallissa!
Miehet SuomisarjaJulkaistu: 21.11.2023 11.00

Kokkolalaista salibandyhistoriaa: Liigaottelu SPV-Happee pelataan Kampushallissa!

27 tammikuuta 2024. Päivämäärä, joka kirjataan kokkolalaiseen salibandyhistoriaan. Mainittuna päivänä Kokkolassa pelataan kaikkien aikojen ensimmäinen salibandyn liigaottelu. F-liigan ottelu Seinäjoen Peliveljet-Jyväskylän Happee pelataan Kokkolan Kampushallissa. Liput tulee myyntiin 1.12.

-Tämä tuntuu tosi hienolta. Ensimmäinen liigapeli Kokkolassa. Kun Tommy (Koponen) alkukesällä soitti ja kysyi meidän kiinnostustamme järjestää liigapeli, taisin heti vastata, KYLLÄ, Nibacoksen joukkueenjohtaja Jukka-Pekka Pajunpää toteaa.

-Tulee varmasti halli täyteen!

Mitä järjestelyihin tulee, Nibacoksen oma porukka riittää pitkälle, mutta lisäksi tulee apukäsiä Seinäjoelta, muun muassa pelialustan ja laitojen rakentamiseen.

Mr SPV, Tommy Koponen, oli perjantaina katsomassa ottelua Nibacos-Ilves.

-Kokkola on hieno salibandykaupunki. Ottelussa oli hieno tunnelma. On makeeta tulla tämmöisiin olosuhteisiin. Nibacoksen ottelutapahtumat voisi olla jopa malliksi muutamille liigajoukkueille, Koponen kommentoi ottelun jälkeen.

Miksi tulette Kokkolaan pelaamaan?

-Vastaavanlaisia tapahtumia olemme järjestäneet myös Vaasassa, Ähtärissä ja nyt viimeksi Kauhajoella. Nibacoksen kanssa olemme jo pitkään tehneet hyvää yhteistyötä. Kampushalli on hyvä, eikä kovin suuria juttuja tarvitse liigapeliä varten tehdä, Tommy Halonen toteaa.

-Kokkolan asiantunteva yleisö näkee hyvätasoisen liigaottelun. SPV ja Happee tarjoavat värikkäitä pelejä. Porukkaa tulee varmasti myös Seinäjoelta, joten liput kannattaa ajoissa varata.

Perjantain ottelun katsomossa istui myös toinen SPV-pukuinen, eli kokkolalaisille tuttu Aapo Lokasaari. Nibacos-kasvatti pääsee pelaamaan tutulle kotiyleisölle.

-Mahtava juttu. Innolla odotan. Katsomossa on varmasti paljon kavereita, Lokasaari toteaa.

-Voipi olla, että ennen ottelua on pieniä perhosia vatsassa. Onhan se erikoinen ja hieno tilanne.


Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-