​Vain piste ja iso kasa oppirahoja Classicilta
Julkaistu: 04.02.2024 16.06

Tasaista peliä ennakoitiin ja semmoinen saatiin P16-sarjassa, kun Nibacoksen vieraaksi saapui Tampereen Classic. Sen verran jännitystä taas tarjottiin yleisölle, että ratkaisu saatiin vasta jatkoajalla, jossa kotiyleisön harmiksi vieraat onnistuivat. Kaksi pistettä lähti vieraiden matkaan ja yksi Nibacokselle, kun numerot kirjattiin 5-6 (3-1, 0-3, 2-1, 0-1).

Vaikka avausmaalista vastasivat vieraat, oli ensimmäinen erä isäntien parasta. Puolustussuuntaan saatiin Classic hyydytettyä ja hyökkäyssuuntaan oltiin tehokkaita. Näin ensimmäisen erätauon mehuille mentiin 3-1-kotijohdossa.

Toisessa erässä Classic sai paremmin pelistä kiinni. Lähes ottelun puoliväliin mentiin maaleitta, mutta sitten vieraat saivat hanat auki. Reiluun pariin minuuttiin kaksi maalia ja tasoihin, kun vielä erän lopulla nähtiin yksi maali, lähdettiin päätöserään puolestaan vieraiden 3-4-johdossa.

Päätöserää mentiin pitkään maalin pelinä. Ennen erän puoliväliä isännät tulivat rinnalle ja alkoivat haluamaan taas enemmän. Vajaa neljäminuuttia ennen loppua käväistiin johdossakin, mutta sitten vieraat rankaisivat yli-innokasta kotijoukkuetta ja ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalla.

Jatkoajalla lähdettiin rohkeasti pelaamaan ja tolppaakin ehdittiin kolisuttamaan kertaalleen. Mutta sen tärkeimmän eli maalin iski Classic ajassa 63.03.

Paljon oli hyvää, paljon oli korjattavaa, mutta ennen kaikkea taas tuli iso annos oppirahoja tuleviin peleihin ja vuosiin. Ja mikä parasta, jo huomenna kello 12.00 pistetään taas peliksi, kun vieraaksi Kampushalliin saapuu "paikallispeliin" Tiikerit...ai niin, mutta sehän onkin Tikkurilasta.

Tule kannustamaan revanssihenkinen Nibacos voittoon!