Artturi Porko ja Vertti Hyyppä jatkavat miesten edustuksessa
22.4.2018 22:09 Uutisointi / Miehet

Herroilla edessä neljäs kausi miesten joukkueessa

Miesten edustusjoukkueen vahvuus kasvaa jälleen kahdella miehellä, kun Artturi Porko (s.1999) ja Vertti Hyyppä (s.1999) jatkavat pelejä Nibacosissa. Molemmat herrat allekirjoittivat vuoden mittaiset sopimukset.

Sekä Hyyppä että Porko ovat käytännössä kuuluneet samaan pakettiin läpi uransa ja pelanneet samoissa joukkueissa. Molemmat nousivat miesten mukaan kaudella 2015-2016 ja ovat siitä lähtien ottaneet enemmissä määrin vastuuta. Nuoresta iästä huolimatta kokemusta alkaa siis löytyä jo paljonkin. Porkon voi löytää kentältä pakin paikalta ja Hyypältä luonnistuu puolustajan tehtävien lisäksi sentterin rooli.

Pitkän huiskea Artturi näkee, että jatko Kokkolassa oli tällä hetkellä paras vaihtoehto. –Olen tyytyväinen uudesta sopimuksesta. Aion viettää armeijavuoteni Kokkolassa, joten pidin Nibacosta ainoana vaihtoehtona pelaamisen suhteen. Odotan innolla tulevaa kautta ja uskon, Toni on erinomainen päävalmentaja. Toivottavasti joukkueena otetaan seuraava askel eteenpäin, jotta divarinousu voisi realisoitua. Itsellä armeija tietenkin hieman vaikeuttaa harjoittelua ja pelaamista, mutta yritän parhaani mukaan joukkuetta kauden aikana.

Kysyttäessä suosikki aktiiviteettia pelaamisen ohella, Artturi mainitsee olevansa kova saunomaan, joten luonnollisesti löytyy myös mielipide, kumpi on parempi; sähkö vai puulämmitteinen kiuas. -Puulämmitteinen ehdottomasti.

Myös Vertillä on edessään varusmiespalvelus, joten myös siltä osin jatkaminen joukkueessa oli helppo päätös. –Hyvät fiilikset jatkon osalta. Joukkue ja seura on tuttu ja turvallinen vaihtoehto, joten oli luontevaa jatkaa mukana. Lisäksi Toni tuo omalla kokemuksellaan varmasti uusia juttuja, mistä voi oppia lisää. Joukkueena ollaan pitkään tavoiteltu nousua, eikä odotukset ole tästä tippuneet. Omalta osaltani lähden tavoittelemaan ehjää kautta ja suurempaa vastuuta.

Kumpikin kuuluvat seuran kirkkaimpien lupausten joukkoon, joten luonnollisesti joukkueen päävalmentaja Paloaho on tyytyväinen, kun herrat saatiin jatkamaan joukkueessa. –Omia kasvatteja ja hyviä poikia molemmat. Armeijahan molemmilla on nyt edessä, mutta uskon että Artturi ja Vertti ottavat siitä huolimatta isoja askelia eteenpäin ja ottavat tämän myötä myös suurempaa ruutua joukkueesta. Isot odotukset kummankin kohdalla.


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat