Jori Heikkilä jatkosopimukseen
14.4.2018 18:49 Uutisointi / Miehet

Maalintekijä sinisten mies jälleen vuoden verran

Miesten edustusjoukkueen runko jatkaa kasvamistaan jälleen yhdellä miehellä, kun Jori Heikkilä (s.1997) jatkaa Kokkolassa jälleen vuoden verran. Jori tuo paljon ratkaisuvoimaa viimeistelyosastolle ja tulee olemaan tärkeä palanen tulevan kauden palapelissä.

Myös Jori on kulkenut pitkän tien seuran junioreista aina miesten peleihin. Kaudella 2015-2016 debyyttinsä suorittanut nuori mies nousi heti joukkueen kärkipelaajiin summattuaan 18 sarjapeliin tehot 26+5=31 ja pudotuspelien, sekä divarikarsintojen 7 otteluun pisteet 8+3=11. Seuraavaa kautta häirinnyt varusmiespalvelus häiritsi herran kautta ja pisteitä syntyi 8 otteluun ainoastaan 6 kappaletta. Edellisen kauden alun Jori kävi pyörähtämässä divarissa Blue Foxin joukkueessa, mutta palasi takaisin Nibacosiin joulun jälkeen, jonka jälkeen nähtiin jälleen tutumpaa Heikkilää: runkosarjan 7 otteluun 11 maalia ja pudotuspelien 4 otteluun 5+3=8 tehot.

Tulevaan kauteen maalitykki lähteekin täynnä tarmoa. –Helpottava olo näin neuvotteluiden jälkeen, jotka sujuivat lopulta varsin kivuttomasti. Joukkueella on yksi tavoite ja se on divarinousu.Tulevalla kaudella odotan eniten Mailattomien ja Blue Foxin kohtaamista.

Edellisten vuosien ajan Jori on siis opittu tuntemaan kliinisenä viimeistelijänä, mutta tulevalle kaudelle omat henkilökohtaiset tavoitteet ovat hieman poikkeavat. –Tavoitteena on painaa tulevan kauden runkosarjassa yli 10 syöttöpistettä.

Kuten moni muukin kokkolalainen salibandyn pelaaja, myös Jori on hionut omat taitonsa legendaarisella Kanuunahallin alustalla. –Kanuunassa on paljon harjoiteltu maalintekoa ja pelaamista, vinkkinä junioreille jotka haluavat vanhemmiten kehittyä huippupelaajiksi.

Koutsi Paloaho on tyytyväinen viikon antiin, varsinkin kun joukkueen mukana jatkaa nyt yksi lohkon kovimmista maalintekijöistä –Hienoa saada hyväasenteisia nuoria miehiä kiinnitettyä, jotka lähtevät innoissaan mukaan touhuun ja jotka ovat jo nuoresta iästään huolimatta näyttäneet pärjäävänsä kovissa peleissä. Ratkaisuvoimaa ei koskaan ole liikaa, joten mahtavaa saada tälle osastolle vahvistusta.


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat