Petteri Toivola jatkaa - Juho Karhula palaa joukkueeseen
20.6.2018 18:24 Uutisointi / Miehet

Kokenut ja taitava kaksikko mukaan tulevalle kaudelle

Juhannusviikolle on tarjolla hyviä uutisia, kun Petteri Toivola (s.1984) kirjoitti nimensä jatkosopimukseen ja Juho Karhula (s.1992) tekee paluun pelikentille vuoden tauon jälkeen. Molempien herrojen sopimukset ovat yksivuotisia.

Toivolan kanssa neuvottelut ottivat aikansa, mutta lopulta asiat loksahtivat kohdilleen ja tällä hetkellä mies on intoa täynnä. –Fiilikset ovat tällä hetkellä mitä mainioimmat. Kesälomaa vietellään ja kelit ovat kohdillaan, joten myös treenaaminen maistuu. Vaihtoehtoina oli Nibacosin lisäksi TU ja lopulta Kokkola vei pidemmän korren tässä asiassa. Lisäksi Toni ja kumppanit ovat onnistuneet rakentamaan hyvää runkoa joukkueeseen, joten lähtökohdat ovat viime kautta paremmat.

Vaikka Pepi kuuluukin joukkueen kokeneempaan kaartiin, löytyy nälkää vielä runsaasti myös tulevalle kaudelle. –Kyllä mielellään karsintoihin asti ainakin halutaan mennä. Paloa lajiin löytyy omalta kohdalta vielä niin paljon, että tavoitteena on näyttää omaa parastaan pelikentällä ja pelata parempi kausi, kuin viime talvena.

Jo varsin pitkän uran pelannut Toivola on päässyt pelaamaan useamman taitavan pelimiehen kanssa. Mietinnän jälkeen löytyy myös unelmakentällinen Pepin vanhoista pelikavereista. –Hyökkäykseen Keskisipilän veljekset Harri ja Jukka ja itse vasempaan laitaan. Puolustuksessa peliä avaavat Jukka Kinnunen ja Jori Isomäki. Maalin suulle isketään Nokian KrP:n Antti Kortetmaa.

Sinisten oma kasvatti Karhulalle yksi välivuosi lajista oli lopulta tarpeeksi ja tulevalla kaudella Juho nähdään jälleen myös pelikentillä. –Odottavaisin mielin kohti tulevaa talvea. Hieman pidempään joutui kuitenkin miettiä omaa päätöstä, mutta tähän suuntaan lopulta kallistuttiin. Joukkueeseen on kasattu hyvä sekoitus kokemusta, sekä myös nuoria pelimiehiä, joilta löytyy paljon nuoruuden intoa. Potentiaalia on mennä pitkälle, kunhan kesällä tehdään paljon työtä sen eteen.

Tulevalla kaudella Juho odottaa joukkueelta vahvoja suorituksia. –Joka peliä lähdetään varmasti voittamaan, sitä pitää vähintään tässä sarjassa tavoitella, jotta pystyy myös pärjäämään. Henkilökohtaiset tavoitteet muodostuvat varmasti sitten sen mukaan, mitä roolia Toni on asettelemassa. Pyritään auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä ja samalla pitämään hauskaa.

MyösJuholta löytyy jo paljon kokemusta omalta peliuraltaan ja hienoja muistoja onkin vuosien varrelta kertynyt iso kasa. –Paras muisto on varmasti ensimmäinen maali kakkosdivisioonasta. Pelattiin Hollihaassa Kauhavan White Foxia vastaan ja yleisöä oli paljon. Taisi olla vielä ensimmäinen vaihto ja melkeinpä ensimmäinen kosketus, jolla maali syntyi. Miika Ojala antoi sen verran maukkaan tarjoilun, että siitä oli helppo ja oikeastaan pakko osua. Toinen mieleenpainuva muisto on toissa kauden karsinnat O2:sta vastaan. Kaksi kovatasoista joukkuetta vastakkain, jotka tavoittelivat tosissaan nousua. Varsinkin ratkaiseva ottelu oli mieleenpainuva, vaikkei se lopulta hyvin meidän kannalta päättynytkään, mutta tupa oli aivan ääriään myöden täynnä ja tunnelma oli sanoinkuvaamaton.

Toivolan ja Karhulan sopimusten myötä miesten edustusjoukkueeseen on nyt kiinnitetty 18 pelaajaa. Kovaa koko kevään ja alkukesän treenanneella orkesterilla on nyt edessä omatoimijakso ja joukkue kasaantuu jälleen yhteen heinäkuun loppupuolella.


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat