Maalivahti treenit pyörähtivät käyntiin
Julkaistu: 25.08.2018 00.00

Maalivahti treenit pyörähtivät käyntiin

Maalivahtitreenit pyörähtivät käyntiin 4 maalivahdin voimin sunnuntai-iltana. Paikalla oli 3 kokeneempaa ja yksi vasta-alkaja. Ensimmäisellä kerralla katsottiin miten maalivahdit liikkuvat sekä mitkä ovat heidän vahvuuksiaan ja mitä vielä pitää kehittää. Ohjeistettiin, mitä voi tehdä treeneissä jos on aikaa ja mitä voi tehdä kotonakin. Materiaalia ollaan tekemässä pikku hiljaa ja sitä jaetaan käyttöön sitä mukaan, kun se valmistuu. Joukkueiden valmentajia tulemme kuuntelemaan, kun teemme materiaalia ja käymme mahdollisimman paljon opastamassa sekä auttamassa valmentajia joukkueharjoituksissa.

Sunnuntaina paikalla olleet vanhemmat ja valmentajat kertoivat myös, mitä he kaipaisivat maalivahtivalmennuksen heille tuovan ja tietenkin maalivahdit itse ovat keskiössä, kun suunnitellaan harjoittelua.

Maalivahteja valmentaa tällä kaudella Atte ja Janne.

Maalivahtivalmennuksen painopisteet 2018-19

Tälle kaudelle kehitetään toimintamalleja koko seuralle, jolla saadaan maalivahdeille yksilöllistä sekä että heidän joukkueille työkaluja maalivahtien kanssa työskentelyyn entistä enemmän. Maalivahtivalmennuksessa viedään työkaluja joukkueiden valmentajille, sekä käydään kuuntelemassa heidän toiveitaan. Maalinesto pelin kehittäminen ja maalinteko peliä ollaan mietitty maalivahtien kautta myöskin.

Suurin haaste on uusien maalivahtien saaminen mukaan. Kannustamme kokeilemaan maalivahti elaamista. Osalla joukkueista ei ole maalivahteja ollenkaan.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä Atteen tai Janneen jos jokin asia askarruttaa maalivahtipelaamisessa. Olemme koko seuran käytettävissä.

Seuran uusimmat

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-