Aapo Lokasaari palaa Nibacokseen
25.9.2018 7:13 Uutisointi / Miehet

Puolustukseen lisää tulivoimaa

Miesten edustusjoukkueen puolustus vahvistuu tärkeällä pelaajalla, kun Aapo Lokasaari palaa kantamaan Nibacosin sinipaitaa. Edustusoikeus astuu voimaan tällä viikolla, joten nuori mies on käytettävissä jo tulevana viikonloppuna.

Vuonna 1999 syntynyt Lokasaari otti ensiaskeleensa lajin parissa Himangan Pallossa ja vuonna 2015 edessä oli siirto Nibacosin B-junioreihin. Roolia oli kuitenkin tarjolla myös miesten edustusjoukkueessa ja Aapo nappasi paikkansa joukkueen runkomiehistössä, ollen koko kauden aikana yksi isoimmista onnistujista. Kaudella 2016-2017 kehitys vain jatkoin ja tuolla kaudella Lokasaari olikin jo selkeästi yksi lohkon parhaista puolustajista. Viime kaudella Aapo lähti kokeilemaan divari-vauhtia Blue Foxiin usean muun nuoren Nibacos-pelaajan kanssa ja Foxissa paikka aukesi ensimmäisestä pakkiparista. Keväästä alkusyksyyn Lokasaari edusti SPV:n värejä, mutta nyt mies on takaisin Kokkolassa.

Tällä hetkellä viikot kuluvat Kajaanin metsissä varusmiespalvelusta suorittaessa, mistä herra saadaan myös kiinni parin kysymyksen merkeissä.

Joko pakkiruokailu ja korpossa kyykkiminen käyvät rutiinista?

-Kyllä se on homma kuin homma, niin rutiinilla hoituu.

Millä mielin takaisin Nibacosiin ja mitkä asiat olivat ratkaisevassa roolissa siirron suhteen?

-Hyvillä mielin takaisin, mukava pelata hyvien kavereiden kanssa. Iso merkitys oli reissaamisen kanssa, olisi joutunut ajamaan yli 200 kilometriä treeneihin ja peleihin ja asuntoa ei olisi ollut järkevää ottaa intin takia, koska puolustusvoimat eivät olisi voineet hoitaa vuokran maksua, sillä asunto pitää hankkia kolme kuukautta ennen palveluksen alkua. Tämän myötä pidän tätä parempana ratkaisuna pelaamisen suhteen.

Viimekaudella pelasit divaria Blue Foxissa. Mitä eväitä kausi antoi omaan pelaamiseen ja missä menit eniten eteenpäin?

-Oli hienoa pelata divarissa, varsinkin kun vastuuta tuli hyvin ja sain paljon kokemusta kovista peleistä. Eniten kehitystä sain fyysiseen pelaamiseen.

Kävit välissä pyörähtämässä Peliveljien organisaatiossa ja pääsit myös haistelemaan edustusjoukkueen vauhtia. Miltä meno vaikutti sielä?

-Erittäin hyvältä ja ammattimaiselta. Kaikki asiat hoidettiin viimeisen päälle hyvin.

Minkälaisin tavoittein lähdet tulevaan kauteen?

-Pyrin auttamaan joukkuetta etenemään mahdollisimman pitkälle ja samalla tekemään paljon pisteitä.

Tämän myötä toivotetaan Aapo tervetulleeksi takaisin Nibacosiin! Lokasaaren otteita luvassa runsain määrin Kampuksen näyttämöllä, joten entistä sankemmin joukoin täyttämään areenan lehterit.


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Heinäkuu   »
Kategoriat