Nibacos järjestää maalivahtileirin 8.-9.6.
19.5.2019 21:48 Uutisointi / Pääsivusto

Maalivahdeille toimintaa kesäkuussa. Leiri on TÄYNNÄ!

Maalivahti leiri tuli kolmessa päivässä täyteen!

Nibacos Kokkola järjestää 8.-9.6. avoimen maalivahtileirin. Leirillä harjoitellaan maalivahtipelaamisen perusteita, sekä perehdytään syvemmin maalivahdin ja kenttäpelaajien yhteistyöhön. Sunnuntaina teemana on maalivahtien fyysiset testit. Leiripaikkoina toimivat Kokkolan Kampushalli ja Hakalahden koulu. Leiristä vastaavat Nibacosin maalivahtivalmentajat Janne Männikkö ja Atte Hanhineva. Mukana lauantaina myös Next Level Goaltending -edustaja Ville Jokinen, jolla on oman mittavan pääsarjauran lisäksi yli kymmenen vuoden kokemus maalivahtivalmennuksesta. Tällä hetkellä Jokinen mm. vastaa Westend Indiansin mv-valmennuksen organisoinnista ja on U16-maajoukkueen mv-valmentaja, sekä maajoukkuetie FBA:ssa C-ikäluokan mv-valmentajana.

Leiri on Nibacoksen maalivahdeille ja valmentajille maksuton. Muualta tuleville maalivahdeille ja valmentajille hinta on 20€/henkilö. Maksu käteisellä paikan päällä. Ruokailut ja välipalat omakustanteisia.

Leirille mahtuu mukaan 30 maalivahtia iästä riippumatta sekä 20 valmentajaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruuntumispaikkoja voi vielä tulla, voit tiedustella niitä.

Lisätiedot: Janne Männikkö

044-344 9448

janne.mannikko@nibacos.fi

Atte Hanhineva

0440-167 102

Tervetuloa!

ahanhi3392@gmail.com


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Kesäkuu   »
Kategoriat