Miesten edustusjoukkue valmistautuu tulevaan kauteen
19.5.2019 21:19 Uutisointi / Pääsivusto

Joukkueen kasaaminen tulevaan kauteen käynnissä

Kesä lähestyy ja miesten edustusjoukkue valmistautuu tulevaan kauteen kesätreeni -jakson merkeissä. Kesään lähdettäessä joukkueen rosteriin on tulossa vaihtuvuutta. Vuodesta 2015 vuoteen 2017 Nibacosia edustanut ja uudestaan viime kaudeksi sinipaitaan palannut Aapo Lokasaari siirtyy SPV:n liigamiehistöön 1+1 -vuotisella sopimuksella. Tammikuusta lähtien Aapo kuului myös rinnakkaisedustuksella Peliveljien A-junioreiden miehistöön, joka nappasi nuorten SM-hopeaa. Sinisissä Lokasaari edusti aina kentän parhaimmistoa, eikä ole syytä epäillä, etteikö nuori mies tekisi läpimurtoa jo ensimmäisellä liigakaudellaan.


Myös toinen sinisten kulmapalasista siirtyy Etelä-Pohjanmaan suuntaan, kun myös vuodesta 2015 lähtien sinipaitaa pitänyt Oskari Kauppila kirjoitti sopimuksen Nurmon Jymyn divarijoukkueeseen. Edellisellä kaudella Oskari hurjasteli runkosarjaan tehot 36+19=55, ollen yksi lohkon vaarallisimmista pelaajista. Tehojen lisäksi Kauppila otti myös ison harppauksen puolustustehtävissä, joten Nurmon suuntaan lähtee kokonaisvaltaisesti erittäin hyvä pelaaja.

Nibacos toivottaakin pojille tsemppiä tuleviin koitoksiin isommilla areenoilla!

Näiden nuorten miesten lisäksi muutama kokeneempi pelaaja ei jatka joukkueen mukana, kun Jaakko Huopana, Ville Känsälä, Juho Karhula ja Lari Posio lopettavat pelaamisen tältä erää. Viime vuosina johtaviin pelaajiin kuulunut Timo Salo pitää taas välivuoden salibandysta. Lisäksi pitkän linjan nibacoslainen, toissa kaudella joukkueen takalinjoille palannut seuraikoni Tommi Penttilä lopettaa mittavan pelaajauransa. Nibacos kiittää herroja ikimuistoisista hetkistä kentän puolella ja toivottavasti nähdään vielä hallin lehtereillä tulevissa otteluissa.


Tulevalle kaudelle sopimuksen joukkueeseen ovat kirjoittaneet Jari Koski-Vähälä, Jukka Keskisipilä, Riku Anttila, Arttu Harju, Juuso Kortetmaa, Jaani Nissilä, Kasper Harju, Leevi Pulkkinen ja Atte Hanhineva. Lisäksi seuran juniorityö tuottaa jälleen hedelmää, kun joukkueeseen nostetaan kolme nuorta hurjaa: Lauri Paloneva, Urho Koljonen ja Niklas Honkaniemi.

-Oli erittäin tärkeää, että kapteeni Jukka Keskisipilän jatko saatiin varmistettua hyvissä ajoin, minkä myötä myös muuta runkoa ollaan pystytty rakentamaan. Sopimusneuvotteluita tullaan jatkamaan pitkin kevättä ja tulevaa alkukesää myös muiden edellisellä kaudella joukkueessa pelanneiden. Uusia sopimuksia tehdäänkin lisää tulevalla viikolla, kommentoi päävalmentaja Toni Paloaho. -Joukkueen kiikarissa on myös muutama uusi vahvistus, joista tullaan tiedottamaan myöhemmin, lisää Paloaho vielä loppuun.


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Kesäkuu   »
Kategoriat