Maalivahtileiri oli toivottu tapahtuma
10.6.2019 7:20 Uutisointi / Pääsivusto

Maalivahtileirin osallistuja määrä yllätti!

Nibacos järjesti 8-9.6. maalivahtileirin. Leiri osoitti että maalivahti valmennukselle on kysyntää, leiri tuli täyteen kolmessa päivässä ja paikalla olleiden kanssa keskusteltaessa tämmöisiä leirejä ei hirveästi järjestetä.

Lauantaina paikalla kävi U16-maajoukkue maalivahti valmentaja Ville Jokinen opastamassa paikalle saapuneita maalivahteja ja valmentajia.


Leirin lauantain teemana oli maalivahti pelin perusasioita. Liikkuminen, syvyyspelaaminen ja sijoittuminen. Teoria osuudessa katsottiin vähän videokilppejä ja niiden kautta keskusteltiin maalivahti pelaamisesta. Salissa otettiin alkulämpimiä ja harjoiteltiin teoria osuuden juttuja. Paljon tuli uutta maalivahti pelaamiseen sekä päivitystä miten maalivahti peli on muuttunut muun pelaamisen ohessa.

Sunnuntaina päivän veti Nibacoksen maalivahti valmentajat Janne ja Atte. Sunnuntai päivä koostui mentalisesta harjoittelusta ja sen merkityksestä maalivahti pelissä. Lihashuollosta annettiin vähän vinkkiä mitä maalivahdin pitää huomioida. Tämän jälkeen teimme paikalla olleiden kanssa Nibacoksen maalivahti testit.


Kiitokset Villelle ja muille pelaajille sekä valmentille jotka tulitte maalivahtileirille!

Jannelta ja Atelta voi kysellä maalivahti valmennuksesta lisää. Voimme tarvittaessa käydä opastamassa paikan päällä.


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Kesäkuu   »
Kategoriat