Nibacoksen maalivahtivalmennus
5.2.2020 19:11 Uutisointi / Pääsivusto

Mv-treenejä järjestetään mahdollisuuksien mukaan kauden aikana

Perjantai-iltaisin on nyt pari kertaa järjestetty maalivahtitreenit. Edellisenä perjantaina maalivahteja oli harjoituksissa 15 kpl. Harjoituksissa käydään mm. läpi maalivahtipelaamisen perusteiden harjoittelua ja annetaan työkaluja maalivahdeille heidän tarpeisiinsa. Säännöllisiä maalivahtiharjoituksia emme tällä kaudella ole valitettavasti pystyneet järjestämään, mutta maalivahteja näemme aika säännöllisesti ja seuraamme heidän kehitystään.

Maalivahteja tarvittaisiin lisää tulevaisuudessa.

Maalivahteja on tällä hetkellä aika hyvin joka ikäluokassa. Muutamaan ikäluokkaan on syksyllä ja myös kauden mittaankin vielä haettu innokkaita maalivahteja.

Seuran maalivahtitreeneihin monen vuoden ajan osallistunut Pekka Peltola on innokas harjoittelija ja lahjakas maalivahti, joka osallistuu monen ikäluokan sarjapeleihin.


Maajoukkuetiellä Pekan edustama 06-ikäluokan FBA United 3 - joukkue voitti Winter Cup - turnauksen. Finaalessa he voittivat Happeen 15-3 puoli minuuttia ennen täyttä aikaa. Muutenkin he pelasivat hyvin voittaen kaikki pelit. Pekalle onnittelut!


   
Lisää uutisia
Nibacos Kokkola
«  Kesäkuu   »
Kategoriat