T16 valtakunnallisen ottelut jatkuvat tulevana sunnuntaina kotiturnauksessa Hollihaassa
T16 (s.2006-2007)Julkaistu: 11.10.2021 20.56

T16 valtakunnallisen ottelut jatkuvat tulevana sunnuntaina kotiturnauksessa Hollihaassa

Mynämäen turnauksesta kotiin tuomisena oli lähinnä kokemusta, tulevaan kotiturnaukseen lähdetään pelaamaan "Pohjanmaan herruudesta"

Mynämäen turnauksessa SBS Wirmon kotihallissa ei joukkue saanut parastaan irti, ei pelillisesti eikä tuloksellisesti. Sarjapisteet jäivät peleistä SBS Wirmolle ja FCB Turulle ja sarjan piikkipaikka vaihtui sarjassa neljänteen sijaan. Sarjan kärjessä on FBC turku 9 pisteellä, SBS Wirmo toisena 7 pisteellä, kolmantena SB Vaasa 6 pisteellä. Nibacos on Vaasan kanssa tasapistein neljäntenä, mutta keskinäisen pelin tuloksen myötä Vaasa on taulukossa edellä. Salba Raumalta ja SPV Seinäjoelta ovat molemmat neljässä pisteessä. Eli sarja on erittäin tasainen tässä kohtaa, kun kaksi turnausta on jäljellä.

Ennakkotunnelmia sunnuntain turnaukseen

Tulevan sunnuntain 17.10. kotiturnaukseen saapuvat toistamiseen Nibacoksen vieraaksi Pohjanmaan alueen joukkueet SB Vaasa ja SPV. Vähättelemättä voidaan sanoa, että turnauksessa mitellään derby -luonteisesti Pohjanmaan herruudesta T16 ikäluokassa. Nibacos ja SB Vaasa lähtevät siis turnaukseen tasapisteistä ja SPV on ainoastaan kaksi pistettä parivaljakkoa perässä. Panosta ja tunnetta ei siis kentältä tule puuttumaan. Ensimmäinen peli Nibacoksella on SB Vaasaa vastaan klo 11. Joukkueiden edellinen kohtaaminen sarjan avausturnauksessa päättyi Vaasan 3-1 voittoon ja tämä katkera tappio on nakertanut tyttöjen hampaankolossa koko kauden ajan. Nibacos tullee marssimaan kentälle määrätietoisena, vahvalla jalalla ja asenteella varustautuneena. Ottelusta mikään muu kuin voitto ei nyt tytöille kelpaa.

Päivän toisessa klo 13 ottelussa Vaasa ja Seinäjoki ottavat mittaa toisistaan. Ensimmäisessä kohtaamisessa pisteet tasattiin 3-3 tuloksella ja tiukka vääntö tullaan varmasti näkemään myös tällä kertaa. Vaasan edelliset ottelut Mynämäen turnauksessa toivat sille yhden lisäpisteen kun ottelu FBC Turkua vastaan päättyi 4-4 tulokseen. Vaasan toisessa pelissä Salba oli piirun verran Vaasaa edellä ja otti niukan 3-1 voiton. SPV puolestaan saalisti Mynämäeltä kaksi sarjapistettä voittamalla isäntäjoukkue SBS Wirmon 0-2, mutta toisessa ottelussa Salba oli seinäjokisia vahvempi ottaen täyden pistepotin Raumalle tuloksella 4-1. Kuten tulokset osoittavat tiukkoja vääntöjä ovat molemmat joukkueet tottuneet pelaamaan ja todennäköisesti sama kaava tullee jatkumaan nytkin.

Turnauksen päätösottelussa klo 15 Nibacos kohtaa SPV:n. Edellinen kamppailu joukkueiden välillä päättyi Nibacoksen 7-2 voittoon. SPV on parantanut otteitaan kauden edetessä ja Nibacos saa varmasti taistella tosissaan voiton eteen. SPV puolustus ja etenkin maalivahtipeli on ollut vahvaa viime otteluissa. Tällä viikolla Nibacos tuleekin harjoituksissa keskittymään ruudin kuivattamiseen, jotta SPV:n maalia kohtia saadaan paljon tiukkaa tykitystä ja rumputulta.

Ottamalla voitot kotiturnauksen molemmista otteluista pääsisi Nibacos lähtemään alkusarjan viimeiseen Vaasassa pelattavaan turnaukseen 10 sarjapistettä plakkarissa. Tällöin Nibacos olisi varmuudella kolmen joukossa ennen viimeistä turnausta, jossa paikat SM-sarjaan ja 1. divisioonaan lopullisesti ratkotaan Lohkon 3. osalta. Vaasan turnauksessa Nibacokselle tulee vastaan SBS Wirmo ja Salba, Vaasa vastaavasti pelaa Wirmoa ja Turkua vastaan ja SPV mittelee Salbaa ja FBC turkua vastaan. Jännäksi menee ennen alkusarjan huipennusta ja Pohjanmaan herruus tulevat viikonlopun osalta nousee arvoon arvaamattomaan.

Tervetuloa kannustamaan Hollihaakaan Nibacos voittoihin sunnuntain peleissä.


Kiitos tukijoille kotiturnauksen mahdollistamisesta!