Seuran vuosikokous valitsi hallituksen kaudelle 2020-21
Nibacos KokkolaJulkaistu: 25.09.2020 00.00

Seuran vuosikokous valitsi hallituksen kaudelle 2020-21

Salibandyseura Nibacos Kokkola Ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Kokkolan Kampushallissa torstaina 24.9.2020

Vuosikokouksessa päätettiin edellisen kauden tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille. Vuosikokous vahvisti kauden 2020-21 toimintasuunnitelman sekä budjetin.

Vuosikous valitsi Nibacoksen hallituksen ja tilintarkastajat. Nibacoksen hallituksen järjestäytymiskokouksessa määriteltiin hallitusten jäsenten roolit.

Nibacoksen hallitus kaudella 2020-21

Minna Seppänen, puheenjohtaja

Jukka-Pekka Pajunpää, varapuheenjohtaja

Mirja Anttiroiko, sihteeri

Sonja Pynssi, rahastonhoitaja

Jan Salin, jäsen

Tero Syrjälä, jäsen

Jukka Määttälä, jäsen

Anna-Liisa Sipilä, varajäsen

Miikka Puumala, varajäsen

Tilin- ja toiminnantarkastajaksi valittiin Mäenpää Markus ja varahenkilöksi valittiin Mäki Ilkka.

Nibacos Kokkola ry:n tuleva toimintakausi keskittyy elokuussa 2020 päivitetyn strategian (2020-2023) mukaisen toiminnan toteuttamiseen ja strategiassa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Toiminnassa pyrimme järjestelmällisyyteen ja tavoitteellisuuteen koko toiminnan laatua edelleen kehittämällä. Toiminnan kehittämisessä hyödynnetään salibandyliiton meille myöntämää Seura-360 asemaa. Seuran taloustilanne säilytetään vakaana tulevien vuosien strategisten tavoitteiden toteuttamisen mahdollistamiseksi.

Miesten edustusjoukkue tulee pelaamaan salibandyliiton Suomi-sarjassa, tavoitteena vähintään sarjapaikan säilyttäminen ja Nibacos Akatemia IV-divisioonassa. Vähimmäistavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen, tavoitteena sarjanousu.

Naisten edustusjoukkue pelaa salibandyliiton II-divisioonassa ja II-joukkue III-divisioonassa. Vähimmäistavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen.

Junioritoimintaa koordinoi juniorijaosto. Sekä tyttöjen että poikien juniorijoukkueet suunnittelevat toimintansa kuitenkin itse juniorijaoston määrittelemien raamien puitteissa. Valtaosa joukkueista osallistuu salibandyliiton sarjoihin ja harkintansa mukaan muihin pelitapahtumiin. Juniorijoukkueita poikien puolella on ikäluokittain yhdeksän kappaletta B-junioreista G-junioreihin saakka. Tyttöjen puolella joukkueita toimii neljä kappaletta, C-, D-, E- ja F-tytöt. Lisäksi seura järjestää salibandykerhotoimintaa 2014-15 syntyneille tytöille ja pojille sekä harrasteryhmä toimintaa 2003-07 ja 2008-12 syntyneille tytöille ja pojille. Seura järjestää myös erityisryhmätoimintaa. Junioritoimintaamme ohjaa edelleen Tähtiseura jäsenyyden kriteerit.

Seuran toiminnassa mukana oleville valmentajille ja muille toimihenkilöille järjestetään yhteistilaisuuksia, joiden avulla toiminnan yhdenmukaisuutta ja laadukkuutta voidaan koordinoida. Valmentajien koulutusta pyritään tukemaan kulloinkin olemassa olevien mahdollisuuksien ja tarpeiden mukaisesti.

Nibacos ry pyrkii samaan järjestelyvastuun edellisvuosien tapaan Katusähly-tapahtumaan sekä uutena tapahtumana Sunsäbä-turnaukseen. Seura on mukana myös salibandyliiton maajoukkuetietoiminnassa, Seura 360-ohjelmassa sekä Tähtiseura toiminnassa. Mahdollisten uusien tapahtumamuotojen järjestelymahdollisuuksia kartoitetaan.

Nibacos Kokkola ry jatkaa jäsenenä Suomen Salibandyliitossa ja KepLissä.