Kehätien tienoo valloitettu
Julkaistu: 04.10.2020 00.00

Divarikausi korkattu onnistuneesti.

Nibacoksen sarja-avaus oli napakymppi. Pitkistä karsinnoista divariin saatiin paljon kovia pelejä vyölle ja sitä kautta tuntumaa millä tasolla valtakunnallisesti pelattiinkaan. Lauantain peli PSS vastaan sujui joukkueen aikalailla vierasjoukkueen tahtiin ja sitä helpotti onnistunut alku. Lataus oli hyvä ja eka erän jälkeen maalit Nibacokselle 6-2 ja loppuluvut 12-6, ykköskentän tehoillessa.

Viikonlopun toinen matsi pelattii Ruskeasuolla M-Teamin vieraana, pelissä hallinta sekä momentum vaihtelivat vuorotellen. Peli näytti jo karkaavan kotijoukkueen haltuun kun M-team siirtyi 7-3 johtoon muutaman minuutin tehohetkessä ottelun puolessä välissä. Valkoinen vyöry sai vielä kirivaihteen päälle ja erätauolle takaajo tilenteessa 5-7. Erätauolla valmennus latasi vielä uskoa joukkueeseen ja pallo alkoikin pyöriä suituisasti.

Voitto lopulta Nibacokselle luvuin 13-9. Nibacoksen kaksi viimeistä maalia tehtiin tyhjään maaliin. Ottelun kääntäjä oli Kasperi neljällä maalilla.

Pistepussiin siis kuusi pistettä ja paljon hymyileviä nuoria miehiä kotimatkalle.

Seuraavan kerran pisteistä taistellaan ensi perjantaina SPV:n tullessa kyläilemään Hollihakaan kello 19:00.

Tervetuloa tarkastamaan kotijoukkueen vire!