Tyttöpuolen valmennuspäällikkö Kati Kynnäs
Nibacos KokkolaJulkaistu: 10.11.2022 13.37

Tyttöpuolen valmennuspäällikkö Kati Kynnäs

Tyttöpuolella valmennuspäällikön roolissa meillä on tomera, aina valmis, Kati Kynnäs!

Kati on Pitkänlinjan Nibacoslainen. Aikanaan Redystä tänne Naisiin pelaamaan tullut Kati on myöhemmin antanut seurallemme monin eri roolein valtavasti! Hän on vienyt tyttöpuolta eteenpäin sellaisella tahdilla, että jälkikäteen katsottuna ei voi, kuin kumartaa! 💙😍

Miten kausi on lähtenyt käyntiin valmennuspäällikön näkulmasta?

-Vauhdikkaasti! Joukkueita on paljon ja tekemistä riittää kun kyseessä on kuitenkin oman työn ohella tehtävää työtä. Ollaan kuitenkin saatu tarjottua jo uusia ja erilaisia tapahtumia meidän valmentajien osaamisen tueksi ja toisaalta seuran toimintakulttuurin yhtenäistämiseksi - ja lisää on tulossa.

Tyttöpuolella saatiin juuri käynnistettyä uusi T7/8 ryhmä, jossa on myös aivan uusia valmennustaipaleen alussa olevia valmentajia - tämä ilahduttaa erityisesti! Ps. Lisäpelaajat ryhmään ovat tervetulleita.

Mikä on hommassa parasta?

-Parasta on suunnitella uusia koulutuksia ja tapahtumia ja kun saadaan uusia valmentajia seuraan mukaan ja voidaan mahdollistaa jokaiselle sitä haluavalle hyvä harrastus.

Mistä koet olevan paljon hyötyä seuralle?

-Seuralle on hyötyä siitä, että pyrimme pienin askelein yhtenäistämään toimintakulttuuria, nostamaan valmennuksen laatua luomalla pelisääntöjä, keskustelemalla seuran arvoista, kouluttamaan ja toisinaan ratkomaan ongelmatilanteita. Näen, että nämä pitkässä juoksussa kantavat hedelmää ja tekevät meidän seurasta entistä laadukkaamman. Tämä mahdollistaa lajin harrastamisen kaikille sekä kilpa- että harrastetasolla.

Mitä tavoitteita sinulla on?

-Valmennuspäällikkönä isoin tavoite on parantaa valmennuksen laatua seurassa sen kaikilla osa-alueilla ja että saisimme luotua ja ylläpidettyä yhtenäisen toimintakulttuurin, vaikka toimijoiden määrä kasvaa koko ajan.

Terveiset seuraajillemme;

-Toivon, että kaikki valmentajat tai valmentamisesta kiinnostuneet ottaisivat rohkeasti osaa meidän järjestämiin seuran sisäisiin iltoihin ja koulutuksiin. Valmentaminen on jatkuvasti muuttuvaa ja valmentaja ei itse ole koskaan valmis tai täysin oppinut, vaan valmentamisessa voi kehittyä jatkuvasti.

Haluan myös kiittää kaikkia niitä valmentajia ja toimihenkilöitä, jotka ovat lähtenee mukaan antamaan oman panoksen - isomman tai pienemmän - omasta ajastaan seuralle ja seuramme pelaajille. Ilman teitä, ei olisi meitä ❤

Aina voi myös olla yhteydessä, mikäli jokin asia askarruttaa tai vaikka, jos kotona on salibandysta kiinnostunut peluri vailla joukkuetta!

kati.kynnas@nibacos.fi

puh: 040 500 2447

Suuri ja nöyrä kiitos sinulle Kati! 💙

#metehdäänpienistäsuuria #valmennuspäällikkö #tytöt #naissalibandy #kiitos