Mitalisadetta ja onnistumisia!
Julkaistu: 17.04.2023 15.23

Nibacoksen pelaajat ja joukkueet niittivät hyvin ja huolella kasvatettua satoa viikonloppuna🥇🥇🥈🥉

Miesten edustuksesta tuttu kolmikko Vili Ylikorpi, Eemeli Seppänen ja Luukas Salin kävi voittamassa SM pronssia SPV:n paidassa P22 SM sarjassa. 🥉🤝 Voitto oli mennä EräViikingit joukkueelle, mutta halu voittaa tuotti lopulta tulosta!

T16 yhdistelmäjoukkue Nibacos/SB Vaasa selvitti tiensä SM finaaleihin. Finaalin ensimmäinen peli alkaa Kampushallilla 22.4. lauantaina. 🥳 Välieräpeleistä kaksi voittoa SBS Wirmoa vastaan numeroin 12-6 ja 3-2 takasi meidän yhdistelmäjoukkueelle mitalin. Finaali vastustaja selviää huomenna FBC Turku ja Classic otteluparista. Pysy kuulolla 👂🤩

T14 tytöt voittivat hopeaa aluesarjan lopputurnauksesta. 🥈🙌Loppuottelussa SB Vaasaa vastaan peli meni aina rankkareille asti, missä vastustaja vei kirkkaimman pystin yhden maalin erolla.

Hienosti taistellun päivän päätteeksi hopea on todellakin ylepyden aihe! 🥰🤩

P13 joukkue kävi nappaamassa aluesarja voiton FBC Remixiä vastaan. Puollustavat mestarit toivat kirkkaimmat mitalit Kokkolaan. 🥇🏆🤩👊 Pojat otti finaalista selvän voiton numeroin 12-0. 😎

P11 joukkue otti myös kultaiset mitalit kaulaansa aluesarjan finaalista. Finaali pelattiin FBC Jeppistä vastaan. Selkeä voitto numeroin 16-5 ei jättänyt kysymysmerkkejä aluesarjan voittajista! 😎🤩🥇🏆

#metehdäänpienistäsuuria #nibacosmaailmankartalle #sininensydän #T14 #T16 #P11 #P13