Ensimmäinen turnaus takana - Nibacos Sininen lohkon kärjessä!
Julkaistu: 27.10.2020 00.00

Ensimmäinen turnaus takana - Nibacos Sininen lohkon kärjessä!

D-tytöt pääsivät aloittamaan aluesarjan Kokkolassa. Koronan vuoksi yleisöä paikalla ei juuri ollut ja joukkueet noudattivat huolella erilaisia turvallisuusohjeita. Tärkeintä on, että turnaus saatiin pelattua pienin erityisjärjestelyin. PaSun pelaajille lähtee erityiskiitokset, kun erillisten pukukoppien vähyyden vuoksi pukukopiksi kelpasi suksivarasto. Yhdessä joustamalla ja sääntöjä noudattamalla taataan tytöille tärkeän harrastuksen jatkuminen!

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Siniselle joukkueelle Blue Fox Valkoinen. Pelasimme ennen kauden alkua tasaisen ja kovavauhtisen harjoitusottelun Blue Foxia vastaan, joten odotimme kovaa ottelua. Ottelu alkoi kuitenkin hyvin, kun pienimmät tyttäremme Tiiu ja E-tytöistä lainassa ollut Nelli tekivät ensimmäiseen erään 3 maalia. Sen jälkeen maaleja tuli tasaisesti, Nellin tehdessä hattutempun ja alettuamme myös jäähyilemään Vilja Kuutniemi harjoitteli 3 maalin verran alivoimamaalien tekoa. Ennen emme olekaan pelanneet alivoimaa 3 pelaajalla 5 vastaan. Ottelu päättyi meidän voittoon numeroin 2-11.


Nelli laukomassa.

Toinen ottelu FBC Remixiä vastaan oli Valkoisen joukkueen. Tässä ottelussa meillä oli mukana 3 tällä kaudella aloittanutta pelaajaa ja kaksi lainatyttöä E-tytöistä. Maaleja tehtiin tasatahtiin ja meidän onneksemme Dayna näppäsi tasoitusmaalin vielä viimeisellä peliminuutilla ottelun päättyessä 5-5 ja pisteet jaettiin joukkueiden kesken.


Ella ja Joanna jäähyilee.

Nibacos Sininen kohtasi toisessa ottelussa Pasun, jonka kanssa kävimme myös edellisvuonna hyviä ja tiukkoja taisteluita. PaSu päästi meidät kuitenkin 4 maalin etumatkalle, ennenkuin sai tehtyä ensimmäisen maalinsa. Seuraavasta 6 maalista vastasi edelleen Nibacos tytöt ja lopulta ottelu päättyi lukemiin 12-4 ja viimeinen maali tehtiin vielä alivoimalla. Ehkä alamme pelata neljällä kenttäpelaajalla kun alivoimapelaaminen sujuu näin hyvin! Ottelussa Kiira oli tehokas ja teki peräti 5 maalia ja Elise torjui maalissa hienosti.


Elise vartioi maalia.

Valkoisella joukkueella oli päivän päätteeksi vastassa SPV Seinäjoelta. SPV kuuluu myös ehdottomasti sarjan ennakkosuosikkeihin, joten odotimme kovaa ottelua. Maaleja emme saaneet aikaiseksi, SPV:n nakuttaessa niitä 6. Ottelun onnistujaksi nousi kuitenkin maalivahtimme Saana, jolle torjuntoja peräti 26 kun vastustajan maalivahti torjui 6 kertaa. Maalintekopaikat jäivät siis uupumaan.


Vilja karkaa maalintekoon alivoimalla.

Nibacos Sininen on lohkon kärjesssä ensimmäisen turnauksen ja Valkoinen sijalla 7. Parin viikon päästä tulisi pelata Tähtihallissa, toivotaan, että korona ei estä turnauksen järjestämistä.

Kuvat (c) Eeva Huotari - Eevalle suuri kiitos ensimmäisen pelin kuvaamisesta!!