Haluatko pelata ensi kaudella C-tyttöjen valtakunnallista sarjaa?
Julkaistu: 27.01.2021 10.45

Haluatko pelata ensi kaudella C-tyttöjen valtakunnallista sarjaa?

Seuramme C-tytöt tekivät hurjan tempun ja karsivat itsensä täksi kaudeksi C-tyttöjen SM-sarjaan. Se on harvinainen ja kova saavutus! Mutta taustalla on seura, jossa tyttösalibandyn eteen on tehty pitkäjänteistä ja sinnikästä työtä. Meidän seurassa löytyy juniorijoukkueita useille eri ikäluokille ja lisäksi joukkueita naisten sarjoissa. Nykyisessä ryhmässä meillä on myös monentasoisia pelaajia, haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden harrastaa tai kilpailla kovemmin, sen mukaan mikä on pelaajan oma mieltymys ja tavoite.

Korona on tehnyt meille kaikille kaudesta vaikean, mutta katsomme positiivisin mielin tulevaisuuteen! Kartoitamme nyt pelaajia, jotka ovat kiinnostuneita pelaamaan ensi kaudella 06-07 syntyneiden tyttöjen valtakunnallisessa sarjassa. Haluatko lähteä haastamaan oman ikäluokkasi parhaat tyttöjuniorit? Pelata joukkueessa, joka harjoittelee huippu olosuhteissa hauskaa pitäen?

Meillä on laaja valmennustiimi, jota täydennetään aina tarpeen mukaan. Emme usko, että pärjäämme yksin, vaan jokaisella on omat vahvuudet myös valmennuksessa ja ajattelemme, että pieni vaihtelu harjoituksissa pitää myös pelaajan mielen innostuneena. Valmennuksesta löytyy pitkän linjan salibandypelikokemusta, mutta myös muiden lajien osaamista. Tästä huolimatta olemme ulkoistaneet osan harjoittelusta valmentajille, jotka ovat kouluttautuneet tietyn asian valmennukseen. Tänä vuonna esimerkiksi fysiikkavalmennuksen yhteistyökumppani on Liikevoiman Tiia-Lotta Lintula.

Meille on tärkeää, että myös valmentajat kehittävät itseään, eikä vain pelaajat. Siksi koulutamme myös valmentajia jatkuvasti.

Jos olet pelaaja tai vanhempi, joka haluaa kuulla lisää suunnitelmistamme C-tyttöjen valtakunnalliseen sarjaan osallistumisesta kaudella 2021-2022, niin ilmoita yhteystietosi vastuuvalmentajalle Kati Kynnäkselle puh: 040 500 2447 email: kati@katikynnas.fi - niin saat tarkemman tiedon kevään infotilaisuudesta!

Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-