C-tyttöjen harjoitusturnaus Kampushallilla 2.1.2021
Julkaistu: 07.11.2020 17.48

C-tyttöjen harjoitusturnaus Kampushallilla 2.1.2021

Nibacos D-tytöt järjestävät heti tammikuun alussa harjoitusturnauksen Kampushallissa. Seurassa oli tarkoitus pelata D-tyttöjen toisella joukkueella C-aluesarjaa vahvistettuna 06 tytöillä. Aluesarjaan ei kuitenkaan ilmoittautunut kuin 4 joukkuetta, joten sarjasta luovuttiin alueella ja nuorena C-joukkueena päätimme jäädä pelaamaan D-aluesarjaa. Harjoitusturnauksessa saamme tälle ryhmälle kaivattuja kovia harjoituspelejä, jotka valmistaa pelaajia ensi kauteen.

Turnauksessa on mahdollisuus tasonmittaukseen myös muille C-ikäluokan joukkueille, jotka eivät päässeet pelaamaan omaan ikäluokkaan.

Kaikki joukkueet, joiden pelaajat koostuvat nykyisestä C-ikäluokasta eli 2005 ja sitä nuoremmat ovat tervetulleita turnaukseen. 4 ensiksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan! Näin pystymme järjestämään turnauksessa oman pukukopin jokaiselle joukkueelle, eikä tapahtuman osanottajamäärä kasva liian suureksi. Toivottavasti. Korontatilannetta tietysti seurataan ja toivotaan, ettei se estä meitä pelaamasta.

Tervetuloa Kokkolaan!

Ilmoittautumaan pääset: https://www.nibacos.fi/joukkueet/1896/lomakkeet/81...

(D-tytöt 07/08 / Lomakkeet)

Ilmoittautuneet joukkueet: Nibacos D/C-tytöt- yhdistelmäjoukkue, Kälviän Tarmo, SSRA D-tytöt, SPV D-tytöt ja vielä yksi mahtuu!