Veera Kurikkala Nibacokseen!
C-tytöt 05-06 SMJulkaistu: 27.04.2021 11.17

Veera Kurikkala Nibacokseen!

Nibacoksen T18 joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Ensimmäisenä uutena tulokkaana joukkueessa julkaistiin Veera Kurikkalan siirtyminen Nibacokseen. Veera on Himangan Pallon kasvatti ja pelaa yhä HiPan 07 syntyneiden poikien joukkueessa. Hän on edustanut vuosien varrella myös HiPan tyttöjoukkueissa. Viime kaudella Veera edusti Oululaisessa Salibandyseura Rankoissa Ankoissa pelaten CSM sarjaa sekä naisten 2 divaria. Lisäksi Veera on edustanut maajoukkuetiellä jo kahden kauden ajan.

Veera on viihtynyt hyvin Ankoissa, joten päätös ensi kauden pelipaikasta ei ollut helppo. Veera kertoo, että valinnassa painoi kuitenkin se, että hän pääsee nyt osallistumaan täysipainoisesti harjoitteluun ja se, että Nibacoksesta löytyy sekä kovia tyttöjoukkueita että tuttuja pelikavereita. Näiden syiden vuoksi, hän päätti ottaa pelipaikan vastaan Nibacoksesta.

Toivotamme iloisina Veeran tervetulleeksi Nibacokseen!

Veeran rinnalle joukkueeseen mahtuu vielä muutamia pelaajia – joten jos haluta pelata kovassa seurassa kannattaa ottaa nopeasti yhteyttä vastuuvalmentaja Toni Paloahoon.