Kampushallilla lauantaina 14.1 - Naisten paikallisderbyt!
Julkaistu: 13.01.2023 10.44

Kampushallilla lauantaina 14.1 - Naisten paikallisderbyt!

Joulut, uudet vuodet ja loppiaiset, lomat on lusittu, on aika palata pelien pariin! Kun jätät jotain tekemättä, tietää se sitä, että täytyy tehdä tuplasti enemmän. Nyt siis samassa paketissa edelliset paikallisderbyt joulukuulta ja ennakot huomiseen Kampushallin kotiturnaukseen!

Nibacos - SC Kokkola klo. 11:00

Huomenna ensimmäisessä ottelussa vastaan tulee SC Kokkola. Joulukuun turnauksessa Kälviällä SC pisti hanakasti vastaan ja Siniset saivat tehdä täyden iltapuhteen voiton eteen. Siniset tuntuivat karkaavan jo ottelun puolivälissä selvään voittoon, mutta SC:n Mira Sikala neljällä maalillaan toi päätöserässä joukkueensa jo 5-5 tasalukemiin. Siniset saivat siitä hyvän herätyksen ottelun loppuun ja pelillisesti ansaittu 7-5 voitto.

Huomenna joukkueet iskevät uudelleen yhteen ja molemmille pisteet ottelusta kelpaavat enemmän kuin hyvin. SC on kahdeksasta ottelustaan kerännyt neljä pistettä ja jumittunut sarjan hännille yhdessä FBC Remix II:n kanssa. Tosin karsintaviivaan päällä on neljä pistettä edellä oleva KauWi, joka on pelannut kaksi peliä enemmän. Lähtökohdista ajatellen pisteet ovat SC:lle halutut. Ja kun Siniset ovat sarjataulukon kolmantena 11 pisteellä ja matkaa sarjakärki SB Vaasaan 5 pistettä ( Vaasa kaksi peliä enemmän pelanneena) maistuisivat pisteet myös Sinisten laariin oikein mukavasti. Elikkä varmasti odotettavissa jännittävä paikallismatsi!

Sinisten ajatukset huomisesta pelistä: - Vähän kuin uudelleen aloittaisi kauden joululomien jälkeen. Jälleen on erilainen kokoonpano kasassa, mutta hyvä sellainen. Hommahan on vähän kuin maajoukkuekoutseilla, porukka kasataan turnaukseen ja hitsaudutaan yhteen ja parannetaan erä erältä pelaamista. Töitä pitää tehdä, pyritään pelaamaan aktiivista ja iloista salibandyä. Reeneissä meno oli ainakin hyvää, intoa oli kuin varsoilla kevätlaitumilla.

KäTa - Nibacos klo. 16:30

Turnauksen toisessa ottelussa vastaan tulee "pikkusisko" Kälviältä. Joulukuussa "pikkusiskon" omalla hiekkalaatikolla Kälviällä käytiin varmasti yksi kauden eriskummallisimmista otteluista. Siniset painoivat peliä vastustajan päätyyn ja pallonhallinta oli 75% Sinisillä, mutta niin vain Sinisten nenää niistettiin ja Tarmo vei 8-6 voitollaan pisteet.

Huomiseen jännitysnäytelmään lähdetään mielenkiintoisista asetelmista. Tarmo on kaksi pistettä Sinisiä edellä ja sarjataulukon kakkonen. Molemmat haluavat jatkaa takaa-ajoaan SB Vaasan suhteen eikä pistemenetyksille olisi hirveästi varaa. Tarmon tehot lepäävät pitkälti tai melkein kokonaan kokeneen ykköskentän varassa sekä tiiviiseen sumppuun oman maalin edustalla luottaen. Kuinka kauan heidän tehoilunsa jatkuvat ja reikiintyykö verkko puolustuksessa, kun päästään isoon puistoon leikkimään ja hiekkalaatikolla on enemmän tilaa temmeltää?

- Sinisten mietteet kärkipelistä: - Kärkipeli ja kotona Kampuksella. Hyvä mittari meille, ollaan erilaisella kokoonpanolla kuin viimeksi. Edellistä peliä hallittiin pallolla ja omien pienten virheiden myötä vastustaja pääsi rankaisemaan. Omaa peliä lähdetään pelaamaan, pieniä viilauksia tehty ja ollaan valmiita. Ja onhan se mukava päästä pelaamaan kotiyleisön edessä ja isolle kentälle :)

Huomenna kannattaa tulla paikanpäälle seuraamaan pelejä ja kannustamaan Siniset voittoihin!

Ja hallilla palvelee kioski aamusta alkaen sekä K-18 Club Vilttiketju aukaisee ovensa klo. 15 - 19, joten tarjolla myös juomaa aikuisempaan makuun!Nibacos Kokkola ry               

Torikatu 21-23, 67100 Kokkola

Puh. 050 476 9022
toimisto@nibacos.fi


Toimiston aukioloajat:

Maanantai 11.00-16.00

Tiistai 9.00-13.00

Keskiviikko 9.00-13.00

Torstai 8.00-16.00

Perjantai 9.00-15.00


-SALIBANDYÄ SUURELLA SYDÄMELLÄ-